Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: jesse powell Songtekst: i will be loving you

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: jesse powell - i will be loving you ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i will be loving you? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van jesse powell! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van jesse powell en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i will be loving you .

Origineel

Darlin',oh my darlin' There's something that you should know That is I love you and all the things that you stand for Lady, oh my lady Don't ever want you to go Because I need you to be with me for ever more And you should know that our love,love will grow Oh it pleases me just to say that we will forever be one Chorus Oh baby I will be loving you I will be there for you And I'll care for you, for as long as you are mine Baby I will be loving you, I will be there for you And I'll swear to you till the end of all time Sweety, oh my sweety You know that you turn me on, And as we lay here I'll keep you safe, I'll keep you warm Sugar, oh my sugar You know you're the one for me You are my everything I'll love you till eternity That's how long we'll keep, keep love strong Oh it pleases me just to say that we will go on and on and on and on and oooon Baby I will be loving you I will be there for you And I'll care for you, for as long as you are mine Baby I will be loving you, I will be there for you And I'll swear to you till the end of all time There's no one that cares more about you There's no one who loves you more There's no man that would go the limit Girl your love is worth dying for There's no way I could live without you Girl you know I'd go out of my mind Say that you'll always be mine Baby I will be loving you Oh I will be there for you And I'll care for you, for as long as you are mine Baby oh baby oh baby I will be loving you yes I will I will be there for you And I'll swear to you till the end of all time Say I'll never mistreat you my darlin' No I'll never mistreat you my girl I'd give anythin' and everythin' if You would bring all your lovin' inside my world I just can't live without you baby Girl you know it would drive me insane I'd be a lonely man, a crazy man, a better man Girl my life would never be the same Oh baby I will be loving you, yes I will I will be there for you And I'll care for you care for you baby For as long as you are mine Baby I will be loving you, I will be there for you And I'll swear to you till the end of all time And baby I will be there for you For the end of all time I will be loving you I will be there for you And I swear that I'll love you long as you are mine Baby I will be loving you, yes I will I will be there for you, and I swear to you to the end of our time I'm gonna be right here baby

 

Vertaling

Darlin ', oh my darlin ' There's something that you should know That is I love you and all the things that you stand for Lady, oh my lady Don't ever want you to go Omdat ik wil dat je voor altijd bij me blijft En je moet weten dat onze liefde, liefde zal groeien Oh it pleases me just to say that we will forever be one Refrein Oh baby ik zal van je houden Ik zal er voor je zijn En ik zal voor je zorgen, zolang je van mij bent Schatje ik zal van je houden, ik zal er voor je zijn En ik zweer je tot het einde van alle tijden Schatje, oh mijn schatje Je weet dat je me opwindt, En als we hier liggen zal ik je veilig houden, ik zal je warm houden Suiker, oh mijn suiker Je weet dat je de ware voor me bent Jij bent mijn alles Ik zal van je houden tot in de eeuwigheid Dat is hoe lang we zullen houden, de liefde sterk houden Oh het doet me plezier om te zeggen dat we door zullen gaan en door en door en door en door Baby zal ik van je houden Ik zal er voor je zijn En ik zal voor je zorgen, zolang je van mij bent Schatje ik zal van je houden, ik zal er voor je zijn En ik zweer je tot het einde van alle tijden Er is niemand die meer om je geeft Er is niemand die meer van je houdt Er is geen man die tot het uiterste zou gaan Meid, jouw liefde is het waard om voor te sterven Ik zou nooit zonder je kunnen leven Meisje, je weet dat ik uit mijn dak zou gaan Zeg dat je altijd van mij zult zijn Baby I will be loving you Oh ik zal er voor je zijn En ik zal voor je zorgen, zolang je van mij bent Baby oh baby oh baby ik zal van je houden ja dat zal ik Ik zal er voor je zijn En ik zal je zweren tot het einde van alle tijden Zeg dat ik je nooit zal mishandelen mijn schat Nee ik zal je nooit mishandelen mijn meisje Ik zou alles en iedereen geven als jij al je liefde in mijn wereld zou brengen Ik kan gewoon niet zonder jou leven schat Meisje, je weet dat het me gek zou maken Ik zou een eenzame man zijn, een gekke man, een betere man Meisje, mijn leven zou nooit meer hetzelfde zijn Oh baby ik zal van je houden, ja dat zal ik Ik zal er voor je zijn En ik zal voor je zorgen, voor je zorgen schat Zolang je van mij bent Baby ik zal van je houden, ik zal er voor je zijn En ik zal je zweren tot het einde van alle tijden En baby ik zal er voor je zijn Voor het einde van alle tijden I will be loving you Ik zal er voor je zijn En ik zweer dat ik van je zal houden zolang je de mijne bent Schatje ik zal van je houden, ja dat zal ik Ik zal er voor je zijn, en ik zweer je tot het einde van onze tijd Ik zal hier zijn, schatje