Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: jesse winchester Songtekst: just cause i'm in love with you

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: jesse winchester - just cause i'm in love with you ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van just cause i'm in love with you? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van jesse winchester! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van jesse winchester en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals just cause i'm in love with you .

Origineel

It's true, you've got me going round in circles You keep me so darned dizzy I could cry But every time you hurt me I grow a little stronger I'll soon be strong enough to say goodbye And it will be so good to smile Gee, it's been a long, long while After all that I've been through Just cause I'm in love with you But there will come a day, you'll see You won't have control of me You can't hurt me like you do Just cause I'm in love with you I'll ask whatever saint looks after lovers I'll ask her, would you please look after me And would you kindly hear my prayer, and have a little mercy Please if she doesn't love me, set me free

 

Vertaling

Het is waar, je laat me ronddraaien in cirkels Je maakt me zo duizelig dat ik zou kunnen huilen Maar elke keer dat je me pijn doet, word ik een beetje sterker Ik zal snel sterk genoeg zijn om afscheid te nemen En het zal zo goed zijn om te lachen Goh, het is een lange, lange tijd geleden After all that I've been through Just cause I'm in love with you Maar er zal een dag komen, je zult zien Je zult geen controle over me hebben Je kunt me niet kwetsen zoals je doet Omdat ik verliefd op je ben Ik zal vragen welke heilige er voor geliefden zorgt Ik zal haar vragen, wil je alsjeblieft voor me zorgen En wilt u zo vriendelijk zijn mijn gebed te horen, en een beetje genade hebben Alsjeblieft, als ze niet van me houdt, bevrijd me dan