Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: jessi colter Songtekst: his eye is on the sparrow

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: jessi colter - his eye is on the sparrow ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van his eye is on the sparrow? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van jessi colter! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van jessi colter en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals his eye is on the sparrow .

Origineel

Why should I feel discouraged, why should the shadows come Why should my heart fell lonely and long for Heaven and home When Jesus is my portion, a constant friend is He His eye is on the sparrow and I know He watches over me His eye is on the sparrow and I know He watches me I sing because I'm happy, I sing because I'm free His eye is on the sparrow and I know He watches me, He watches me His eye is on the sparrow and I know He watches I know He watches, I know He watches me I sing because I'm happy, I sing because I'm free His eye is on the sparrow and I know he watches me, He watches me His eye is on the sparrow and I know he watches me, He watches me He watches me, I never thought, He watches me

 

Vertaling

Waarom zou ik me ontmoedigd voelen, waarom zouden de schaduwen komen Waarom zou mijn hart eenzaam zijn en verlangen naar hemel en huis Wanneer Jezus mijn deel is, een constante vriend is Hij Zijn oog is op het musje en ik weet dat Hij over mij waakt Zijn oog is op de mus en ik weet dat Hij over mij waakt Ik zing omdat ik gelukkig ben, ik zing omdat ik vrij ben Zijn oog is op de mus en ik weet dat Hij op mij let, Hij let op mij Zijn oog is op de mus en ik weet dat Hij waakt Ik weet dat Hij wacht, Ik weet dat Hij wacht op mij Ik zing omdat ik gelukkig ben, ik zing omdat ik vrij ben Zijn oog is op de mus en ik weet dat Hij mij in de gaten houdt, Hij houdt mij in de gaten Zijn oog is op de mus en ik weet dat hij me in de gaten houdt, hij houdt me in de gaten Hij let op mij, ik heb nooit gedacht, Hij let op mij