Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: jessica mauboy Songtekst: that girl

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: jessica mauboy - that girl ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van that girl? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van jessica mauboy! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van jessica mauboy en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals that girl .

Origineel

You might be thinkin' thinkin' Maybe maybe I'm just like that girl Oh And just because I'm with you doesn't mean that I should be that girl Oh Oh oh oh oh oh oh yeah Oh oh oh oh oh oh yeah I don't think you really know What it is you want from me Baby all you ever do is trying to control something make believe So you buy me things you think I like But nothing ever fits me right Do you confuse me with somebody 'cause I'm just not that type She must of hurt you so bad Can't seem to let her go 'Cause even though you could be holding me I know you would rather be with her That girl must be amazing Stops you from moving on No matter how many times I try and try to tell you How this makes me feel You might be thinkin' thinkin' Maybe maybe I'm just like that girl Oh And just because I'm with you doesn't mean that I should be that girl Oh Oh oh oh oh oh oh yeah Oh oh oh oh oh oh yeah I gotta tell you make me crazy crazy The way that you try to change me how You expect me talking, acting doing things that ain't me When you decide your ready to love me just for who I am then maybe Maybe I can think about it (think about it) She must of hurt you so bad Can't seem to let her go 'Cause even though you could be holding me I know you would rather be with her That girl must be amazing Stops you from moving on No matter how many times I try and try to tell you How this makes me feel You might be thinkin' thinkin' Maybe maybe I'm just like that girl Oh And just because I'm with you doesn't mean that I should be that girl Oh Oh oh oh oh oh oh yeah Oh oh oh oh oh oh yeah You might be thinkin' thinkin' maybe maybe I should be that girl oh And just because I'm with you, I should be that girl You might be thinkin' thinkin' Maybe maybe I'm just like that girl Oh And just because I'm with you doesn't mean that I should be that girl Oh Oh oh oh oh oh oh yeah Oh oh oh oh oh oh yeah

 

Vertaling

Je zou kunnen denken Misschien ben ik net als dat meisje Oh En alleen omdat ik bij jou ben betekent niet dat ik dat meisje moet zijn Oh Oh oh oh oh oh ja Oh oh oh oh oh ja Ik denk niet dat je echt weet Wat het is dat je van me wilt Baby alles wat je doet is proberen om iets te controleren wat je gelooft Dus je koopt dingen voor me waarvan je denkt dat ik ze leuk vind Maar niets past me ooit goed Verwar je me met iemand omdat Ik ben gewoon niet dat type Ze moet je zo gekwetst hebben Ik kan haar maar niet loslaten Want ook al zou je mij kunnen vasthouden Ik weet dat je liever bij haar zou zijn Dat meisje moet geweldig zijn Houdt je tegen om verder te gaan Hoe vaak ik ook probeer om je te vertellen Hoe dit me laat voelen Je zou kunnen denken Misschien ben ik wel net als dat meisje Oh En alleen omdat ik bij jou ben betekent niet dat ik dat meisje moet zijn Oh Oh oh oh oh oh ja Oh oh oh oh oh yeah Ik moet zeggen je maakt me gek gek De manier waarop je me probeert te veranderen hoe Je verwacht dat ik praat, me gedraag en dingen doe die ik niet ben Als je besluit dat je klaar bent om van me te houden om wie ik ben, dan misschien Misschien kan ik er over nadenken. Ze moet je zo'n pijn hebben gedaan. Can't seem to let her go 'Cause even though you could be holding me Ik weet dat je liever bij haar zou zijn Dat meisje moet geweldig zijn. Houdt je tegen om verder te gaan Hoe vaak ik ook probeer om je te vertellen Hoe dit me laat voelen You might be thinkin' thinkin' Misschien ben ik wel net als dat meisje Oh En alleen omdat ik bij jou ben betekent niet dat ik dat meisje moet zijn Oh Oh oh oh oh oh ja Oh oh oh oh oh ja Je zou kunnen denken dat ik misschien dat meisje zou moeten zijn oh En alleen omdat ik bij jou ben, zou ik dat meisje moeten zijn You might be thinkin' thinkin' Misschien ben ik wel net als dat meisje Oh En alleen omdat ik bij jou ben betekent niet dat ik dat meisje moet zijn Oh Oh oh oh oh oh ja Oh oh oh oh oh ja