Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Jessie J Songtekst: Flashligt

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Jessie J - Flashligt ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Flashligt? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Jessie J! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter J van Jessie J en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Flashligt .

Origineel

When tomorrow comes, I'll be on my own Feeling frightened of, the things that I don't know When tomorrow comes, tomorrow comes, tomorrow comes And though the road is long, I look up to the sky And in the dark I found lost hope that I won't fly And I sing along, I sing along, and I sing along I got all I need when I got you and I I look around me, and see a sweet life I'm stuck in the dark but you're my flashlight You're getting me, getting me through the night Kick start my heart when you shine it in my eyes Can't lie, it's a sweet life Stuck in the dark but you're my flashlight You're getting me, getting me through the night 'Cause you're my flashlight (flashlight) You're my flashlight (flashlight), you're my flashlight, oohh I see the shadows long beneath the mountain top I'm not afraid when the rain won't stop 'Cause you light the way, you light the way, you light the way I got all I need when I got you and I I look around me, and see a sweet life I'm stuck in the dark but you're my flashlight You're getting me, getting me through the night Kick start my heart when you shine it in my eyes Can't lie, it's a sweet life Stuck in the dark but you're my flashlight You're getting me, getting me through the night (Light light light you're my flashlight) Light light you're my flashlight Light light light light light, oh (Light light light you're my flashlight) You're my flash, oh I got all I need when I got you and I I look around me, and see a sweet life I'm stuck in the dark but you're my flashlight You're getting me, getting me through the night Kick start my heart when you shine it in my eyes Can't lie, it's a sweet life Stuck in the dark but you're my flashlight (You're my flashlight) You're getting me, getting me through the night 'Cause you're my flashlight 'Cause you're my flashlight You're my flashlight Ooh ooh Ooh ooh Ooh ooh ooh ooh ooh Ooh oh oh You're my flashlight Light light You're my flashlight Light light ye-yeah (Light light light You're my flashlight Light light) You're my flashlight Songteksten.net heeft toestemming van Stichting Buma/Stemra om deze songtekst te tonen. De songteksten mogen niet anders dan voor prive-gebruik gebruikt worden, iedere andere verspreiding van de songteksten is niet toegestaan.

 

Vertaling