Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: jessie j Songtekst: oh lord

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: jessie j - oh lord ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van oh lord? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van jessie j! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van jessie j en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals oh lord .

Origineel

I don't wanna do this life anymore. I'm always fucking tired I get so bored. I feel trapped. And I hate that I'm insecure. Yeah I work my ass off but what for. Maybe I should go back to the stage. Play somebody else for a couple days. Yeah I work my ass off but what for. My old life prays no one's missing. My life's changed, people treat me different. Oh lord. Oh lord. I'm asking for a better day. Please help me find my way. And now I'm in my way, lord yeah. I need you to help me find my way. Remind me. Remind me why I sing. Remind me why I sing. Oh, please, please, please. Please, please, please. Please. Bring it back to me

 

Vertaling

Ik wil dit leven niet meer doen. Ik ben altijd verdomd moe, ik verveel me zo. Ik voel me opgesloten. En ik haat het dat ik onzeker ben. Ja, ik werk me te pletter, maar waarvoor? Misschien moet ik terug naar het toneel. Voor een paar dagen iemand anders spelen. Ja, ik werk me te pletter, maar waarvoor? Mijn oude leven bidt dat niemand vermist is. Mijn leven is veranderd, mensen behandelen me anders. Oh heer. Oh lord. Ik vraag om een betere dag. Help me alstublieft mijn weg te vinden. En nu sta ik op mijn weg, heer. Ik heb U nodig om mij te helpen mijn weg te vinden. Herinner me eraan. Herinner me waarom ik zing. Herinner me waarom ik zing. Oh, alsjeblieft, alsjeblieft, alsjeblieft. Alstublieft, alstublieft, alstublieft. Alstublieft. Breng het terug naar mij