Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: jessie j Songtekst: thunder

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: jessie j - thunder ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van thunder? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van jessie j! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van jessie j en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals thunder .

Origineel

I'm a red and fragile rose Won't grow in the dark alone Take me there cause I need to find the light I hate that I'm scared of this But you believe so I'll take the risk Hold me and tell me I'm alright Now I'm falling down You lift me up to the clouds Yes, I'm falling down You lift me up, yea You make my hands shake I watch the glass break Around my guarded heart tonight This ain't no mistake You make my earth quake You feel like thunder in the sky Like thunder, thunder, thunder (oh oh) Thunder, thunder, thunder Like thunder, thunder, thunder (oh oh oh oh) You feel like thunder in the sky Broke free, saw an open road Footsteps lead me to your soul Now I run with a home to go to Never thought I'd be this happy If you asking yes you have me How you change my thoughts, you'll never know So when you're falling down I'll lift you up to the clouds Yes, when you're falling down I'll lift you up, yea You make my hands shake I watch the glass break Around my guarded heart tonight This ain't no mistake You make my earth quake You feel like thunder in the sky Like thunder, thunder, thunder (oh oh) Thunder, thunder, thunder Like thunder, thunder, thunder (oh oh oh oh) You feel like thunder in the sky I was broken and starting to think that I'm should be ashamed Trebling and nervous and naked feeling afraid Then you came and told me and showed to fight through the rain Fight through the rain, to fight through the rain Yea yea yea You make my hands shake I watch the glass break Around my guarded heart tonight This ain't no mistake You make my earth quake You feel like thunder in the sky Like thunder, thunder, thunder (oh oh) Thunder, thunder, thunder Like thunder, thunder, thunder (oh oh oh oh) You feel like thunder in the sky

 

Vertaling

Ik ben een rode en tere roos Wil niet groeien in het donker alleen Breng me daarheen want ik moet het licht vinden Ik haat het dat ik hier bang voor ben Maar jij gelooft, dus neem ik het risico Hou me vast en zeg me dat ik in orde ben Now I'm falling down You lift me up to the clouds Yes, I'm falling down You lift me up, yea Je laat mijn handen trillen Ik zie het glas breken Rond mijn bewaakte hart vanavond Dit is geen vergissing You make my earth quake Je voelt als donder in de lucht Als donder, donder, donder (oh oh) Donder, donder, donder Als donder, donder, donder (oh oh oh) Je voelt als donder in de lucht Brak vrij, zag een open weg Voetstappen leiden me naar je ziel Nu ren ik met een huis om naar toe te gaan Nooit gedacht dat ik zo gelukkig zou zijn Als je ja vraagt heb je me Hoe je mijn gedachten verandert, zul je nooit weten Dus als je neervalt til ik je op naar de wolken Ja, als je naar beneden valt til ik je op, ja You make my hands shake Ik zie het glas breken Rond mijn bewaakte hart vanavond Dit is geen vergissing You make my earth quake Je voelt als donder in de lucht Als donder, donder, donder (oh oh) Donder, donder, donder Als donder, donder, donder (oh oh oh) Je voelt als donder in de lucht Ik was gebroken en begon te denken dat ik me moest schamen Treiterend en nerveus en naakt voelend bang Toen kwam jij en vertelde mij en liet zien om door de regen te vechten Vecht door de regen, vecht door de regen Yea yea yea You make my hands shake Ik zie het glas breken Around my guarded heart tonight Dit is geen vergissing You make my earth quake Je voelt als donder in de lucht Als donder, donder, donder (oh oh) Donder, donder, donder Als donder, donder, donder (oh oh oh) Je voelt als donder in de lucht