Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: jet Songtekst: everything will be alright

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: jet - everything will be alright ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van everything will be alright? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van jet! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van jet en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals everything will be alright .

Origineel

Tell me everything. Tell me everything. Everything will be alright. It's gonna be alright. Tell me everything. Tell me everything. Everything will be alright. It's gonna be alright. They'll never hurt you again. Now where to run no end in sight. Tell everyone that you are right. Yeah. Tel me tel me again will it ever end. Nothing seems to come out right. It doesn't come out right. Ain't it the truth. No where to run no end in sight. Tell everyone that you're are right. All of this life I never meant to tell a lie. And if I can hold I tell you its alright. [Instrumental]. No where to run no end in sight. Tell everyone that you're alright. All of this life I never meant to tell a lie. And if I can hold I tell you its alright. And if I can hold I tell you its alright

 

Vertaling

Vertel me alles. Vertel me alles. Alles zal in orde komen. Het komt in orde. Vertel me alles. Zeg me alles. Alles komt in orde. Het komt in orde. Ze zullen je nooit meer pijn doen. Nu waarheen rennen geen einde in zicht. Vertel iedereen dat je gelijk hebt. Ja. Vertel het me nog eens, zal het ooit ophouden? Niets lijkt er goed uit te komen. Het komt er niet goed uit. Is het niet de waarheid. Je kunt nergens heen, geen einde in zicht. Vertel iedereen dat je gelijk hebt. Mijn hele leven heb ik nooit een leugen willen vertellen. En als ik kan vasthouden zeg ik je dat het goed is. [Instrumental]. No where to run no end in sight. Vertel iedereen dat je in orde bent. Al dit leven Ik heb nooit bedoeld om een leugen te vertellen. En als ik kan vasthouden zeg ik je dat het goed is. And if I can hold I tell you its alright