Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: jewel Songtekst: summer home in your arms

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: jewel - summer home in your arms ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van summer home in your arms? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van jewel! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van jewel en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals summer home in your arms .

Origineel

You take your coat off and throw it on the floor Night delivers you to my arms once more You feel so familiar as you get into bed Cigarette smoke halo around you head You lean over and kiss me so sweet Nobody wake me if this is a dream I'm gonna build myself a summer home Build myself a summer home in your arms I kiss you with the languid adoration of slumber Landin' random as lotto numbers One on each eye And, oops, one on your nose And ten for each of your cute little toes You lean over and kiss me so sweet Nobody wake me if this is a dream I'm gonna build myself a summer home Build myself a summer home in your arms Some people build with wood and brick Some people build with stone and stick I'm gonna build mine kiss by kiss I'm gonna build myself a summer home Build myself a summer home in your arms I'm a bit of a mess and I'm gone too much But when I'm away it's you I long to touch And certain things remind me it's such a special treat As these little things that bring you to me Like when you lean over and kiss me so sweet Nobody wake me if this is a dream I'm gonna build myself a summer home Build myself a summer home in your arms Built with all your charms

 

Vertaling

Je trekt je jas uit en gooit hem op de grond De nacht brengt je weer in mijn armen Je voelt zo vertrouwd als je in bed stapt Sigarettenrook halo rond je hoofd Je buigt voorover en kust me zo lief Niemand maakt me wakker als dit een droom is Ik ga een zomerhuis voor mezelf bouwen Bouw een zomerhuis in je armen Ik kus je met de lome aanbidding van sluimering Landing willekeurig als lotto nummers Een op elk oog En, oeps, één op je neus En tien voor elk van je schattige kleine teentjes Je buigt voorover en kust me zo lief Niemand maakt me wakker als dit een droom is Ik ga een zomerhuis voor mezelf bouwen Bouw een zomerhuis in je armen Sommige mensen bouwen met hout en steen Sommige mensen bouwen met steen en stok Ik ga het mijne bouwen kus na kus Ik ga een zomerhuis voor mezelf bouwen Bouw een zomerhuis in je armen Ik ben een beetje een puinhoop en ik ben te veel weg Maar als ik weg ben, verlang ik ernaar jou aan te raken En bepaalde dingen herinneren me eraan dat het zo'n speciale traktatie is Zoals deze kleine dingen die je bij me brengen Zoals wanneer je voorover buigt en me zo lief kust Niemand maakt me wakker als dit een droom is Ik ga een zomerhuis voor mezelf bouwen Ik bouw een zomerhuis in jouw armen Gebouwd met al je charmes