Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: jewel Songtekst: winter song

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: jewel - winter song ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van winter song? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van jewel! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van jewel en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals winter song .

Origineel

Turn to me with frozen lips. Your hands are icy cold. Your eyes burn bright. Against the frost lit sky. You never seemed more lovely than you do tonight. Pale on the horizon. Like leaves frozen in the snow. Two bodies merging seperately. Time stands still. If its pierced with cold. Chorus:. The Moonlight hears. The Moonlight knows. What's simple is true. And I love you. Theres a warmth in my heart. It haunts me when you're gone. Mend me to your side. And never let go. Time knows nothing. We'll never grow cold. The Moonlight hears. The Moonlight knows. What's simple is true. And I love you. The twilight descends. On our sillouhettes. How soon Spring comes. How soon Spring forgets. I wanna stop time. Say "It'll never begin". Old Man Winter be our friend. Old Man Winter be our friend. The Moonlight hears. The Moonlight knows. What's simple is true. What's simple is true. And I love you. ---------------. October '97 Version. . Turn to me with frozen lips. Your hands are icy cold. Your eyes so blue. Against the frost lit sky. You never looked more lovely than you do tonight. Pale on the horizon. Like leaves frozen in the snow. Two shadows merging seperately. Time stands still. Its pierced with cold. Chorus:. The Moonlight hears. The Moonlight knows. Its simple. Its true. And I love you. Theres warmth in my heart. It haunts me when you're gone. Mend me to your side. And never let me go. Time knows nothing. And it'll never grow cold. The Moonlight hears. The Moonlight knows. Its simple. Its true. And I love you. Twilight descends. On our sillouhette. How soon Spring comes. How soon Spring forgets. I once talked of time. Saying "It'll never begin". Old Man Winter be our friend. Old Man Winter be our friend. The Moonlight hears. The Moonlight knows. Its simple. Its true. And I love you.

 

Vertaling

Draai je naar me toe met bevroren lippen. Je handen zijn ijskoud. Je ogen branden helder. Tegen de vries verlichte hemel. Je leek nog nooit zo mooi als vanavond. Bleek aan de horizon. Als bladeren bevroren in de sneeuw. Twee lichamen die afzonderlijk samensmelten. De tijd staat stil. Als het doorboord is met kou. Refrein. Het maanlicht hoort. Het maanlicht weet. Wat eenvoudig is, is waar. En ik hou van jou. Er is een warmte in mijn hart. Het achtervolgt me als je weg bent. Breng me naar je zijde. En laat nooit meer los. De tijd weet niets. We zullen nooit koud worden. Het maanlicht hoort. Het maanlicht weet. Wat eenvoudig is, is waar. En ik hou van jou. De schemering daalt. Op onze sillouhettes. Hoe snel de lente komt. Hoe snel de lente vergeet. Ik wil de tijd stilzetten. Zeggen "Het zal nooit beginnen". Wees onze vriend, oude winter. Oude Winter, wees onze vriend. Het maanlicht hoort. Het maanlicht weet. Wat eenvoudig is, is waar. Wat eenvoudig is, is waar. En ik hou van jou. ---------------. Versie oktober '97. . Draai je naar me toe met bevroren lippen. Je handen zijn ijskoud. Je ogen zo blauw. Tegen de vrieslucht. Je zag er nog nooit zo mooi uit als vanavond. Bleek aan de horizon. Als bladeren bevroren in de sneeuw. Twee schaduwen die afzonderlijk samensmelten. De tijd staat stil. Doorboord met kou. Refrein. Het maanlicht hoort. Het maanlicht weet. Het is eenvoudig. Het is waar. En ik hou van jou. Er is warmte in mijn hart. Het achtervolgt me als je weg bent. Breng me naar je zijde. En laat me nooit meer gaan. De tijd weet niets. En het zal nooit koud worden. Het maanlicht hoort. Het maanlicht weet. Het is eenvoudig. Het is waar. En ik hou van jou. De schemering daalt neer. Op onze vensterbank. Hoe snel de lente komt. Hoe snel de lente vergeet. Ik sprak ooit over tijd. Zeggend "Het zal nooit beginnen". De oude winter is onze vriend. De oude winter is onze vriend. Het maanlicht hoort. Het maanlicht weet. Het is eenvoudig. Het is waar. En ik hou van jou.