Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: jhené aiko Songtekst: bad trip (interlude)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: jhené aiko - bad trip (interlude) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van bad trip (interlude)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van jhené aiko! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van jhené aiko en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals bad trip (interlude) .

Origineel

[Verse] I'm having an awful time You said you would get me high But you took me out my mind Way down to the other side Bad trip On a bad trip On a bad trip On a bad trip Like a child in a womb, with no room to grow In a world I didn't know, I'm confused and cold Oh no Now you show me all the things I could never see In a new reality I cannot believe, not believe Bad trip (I thought you loved me) (Someone get me some help) (You told me you loved me) (You're a liar, you're a liar, I hate you, I hate you) (Oh my God, oh my God, oh my God) (Where am I?) (Just calm down) (Don't touch me)

 

Vertaling

[Verse] I'm having an awful time You said you would get me high But you took me out my mind Weg naar de andere kant Slechte reis Op een slechte reis On a bad trip On a bad trip Als een kind in een baarmoeder, zonder ruimte om te groeien In een wereld die ik niet kende, ben ik verward en koud Oh nee Nu laat je me alle dingen zien die ik nooit kon zien In een nieuwe realiteit die ik niet kan geloven, niet geloven Bad trip (Ik dacht dat je van me hield) (Kan iemand hulp voor me halen) (Je zei me dat je van me hield) (Je bent een leugenaar, je bent een leugenaar, ik haat je, ik haat je) Oh mijn God, oh mijn God, oh mijn God Waar ben ik? Kalmeer gewoon. Raak me niet aan