Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: jhené aiko Songtekst: brave

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: jhené aiko - brave ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van brave? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van jhené aiko! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van jhené aiko en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals brave .

Origineel

[Verse 1] Broken hearts are made for two One for me and one for you Tell me have you heard the news We are now in love So I guess that I should mention That I am in no condition To put you in this position I might fuck this up But whatever the case, you're my favorite mistake More than happy to make you If you decide to stay, know there is no escape There's no one here to save you [Hook] But you're so brave Stone cold crazy for loving me Yeah, I'm amazed I hope you make it out alive [Verse 2] Please don't take my hand if you don't plan to Take a stand and be a man who Understands that I'm no walk in the park All these scars on my heart It's so dark here But if you're a warrior, there's nothing to fear Nothing to fear [Hook] 'Cause you're so brave Stone cold crazy for loving me Yeah, I'm amazed I hope you make it out alive

 

Vertaling

[Verse 1] Gebroken harten zijn gemaakt voor twee Een voor mij en een voor jou Vertel me heb je het nieuws gehoord We zijn nu verliefd Dus ik denk dat ik moet zeggen dat ik niet in staat ben om je in deze positie te brengen Ik kan dit verpesten Maar hoe dan ook, je bent mijn favoriete fout Meer dan gelukkig om je te maken Als je besluit te blijven, weet dan dat er geen ontsnappen aan is. Er is niemand hier om je te redden. [Hook] Maar je bent zo dapper Steenkoud gek dat je van me houdt Ja, ik ben verbaasd Ik hoop dat je het er levend vanaf brengt [Verse 2] Neem alsjeblieft mijn hand niet als je dat niet van plan bent Neem een standpunt in en wees een man die Begrijpt dat ik geen wandeling in het park ben Al deze littekens op mijn hart Het is hier zo donker Maar als je een krijger bent, is er niets te vrezen Niets te vrezen. [Hook] 'Cause you're so brave Steenkoud gek dat je van me houdt Ja, ik ben verbaasd Ik hoop dat je het er levend vanaf brengt