Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: jhene aiko Songtekst: living room flow

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: jhene aiko - living room flow ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van living room flow? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van jhene aiko! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van jhene aiko en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals living room flow .

Origineel

I'm so glad you called right on time. You must have just read my mind. If we skipped the small talk, want you now. But I don't have to stay til mornin'. I don't have to pack no clothes. I am really not that lonely. We finished and I will go. It's whatever you want. I wanna please you most. Whatever turns you on, ah. Just let me know. You are so creative. Know that when you're makin'. Love to me, you do me. Like no one's ever done it. That is why I want it all the time. I don't want your heart. Or your love. Just do what you do to my body. I just wanna - that is all I want. If these walls could talk. They'd say pick me up, and put me on'em. This bed's way too soft. It's time to get off, keep it goin'. Keep it comin', keep it comin'. Make me want it, don't you want it? Don't you love it?. How you want it? Where you want it? Where we goin'?. Oh, living room floor, ohh. That is all I want. That is all I want. Not your love, not your heart. I just want you to start. And do what you do to my body. Do what you do to my body. I love what you do to my body. Just wanna fuck

 

Vertaling

Ik ben zo blij dat je net op tijd belde. Je moet gewoon mijn gedachten hebben gelezen. Als we het geklets overslaan, wil ik je nu. Maar ik hoef niet te blijven tot morgenvroeg. Ik hoef geen kleren in te pakken. Ik ben echt niet zo eenzaam. We zijn klaar en ik zal gaan. Het is maar wat je wilt. Ik wil je het meest behagen. Wat je maar opwindt, ah. Laat het me maar weten. Je bent zo creatief. Weet dat als je aan het maken bent. Liefde voor mij, je doet me. Zoals nog nooit iemand heeft gedaan. Dat is waarom ik het de hele tijd wil. Ik wil je hart niet. Of je liefde. Doe gewoon wat je met mijn lichaam doet. Ik wil gewoon - dat is alles wat ik wil. Als deze muren konden praten. Ze zouden zeggen pak me op, en leg me erop. Dit bed is veel te zacht. Het is tijd om er af te komen, ga zo door. Laat het maar komen, laat het maar komen. Laat me het willen, wil je het niet? Hou je er niet van ? Hoe wil je het? Waar wil je het ? Waar gaan we heen? Oh, woonkamer vloer, ohh. Dat is alles wat ik wil. Dat is alles wat ik wil. Niet je liefde, niet je hart. Ik wil alleen dat je begint. En doe wat je doet met mijn lichaam. Doe wat je met mijn lichaam doet. Ik hou van wat je met mijn lichaam doet. Just wanna fuck