Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: jill scott Songtekst: come see me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: jill scott - come see me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van come see me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van jill scott! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van jill scott en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals come see me .

Origineel

It's a midsummer night hour and I'm thinkin about cha babe,wanting you I wish you could catch a jet plane,I know you would,if only you could The finances ain't what we'd like,and sometimes we have to sacrifice Cuz I know,it's hard over there where you are Cuz it's raining over here on the inside of my womb' Chorus: Passion and desire baby Innumerable fires honey I got for you,you know that it's true Come see me I feel like I've been waiting eternity for you to touch me I can see it in my mind's eye,how right and true,this love we'll make And ooooh,if you ever believed in anything, believe this is true I am your woman baby and you are my man,too (Chorus) (Breakdown) I ain't got no questions in my mind,no feelings of doubt I believe I've just been waiting all this time to find out what loves about And I'm so excited,and a little scared,thinkin' I'm gonna get overwhelmed every breath'/ Ooh baby I wanna be overwhelmed,I wanna be overwhelmed,I wanna be' I wanna feel' (Chorus) I wanna feel' (Chorus) Right nowwwwwww I can hardly stay in my skin It's hard to breath out and in All this passion,all this desire C'mon,c'mon,come see me right now

 

Vertaling

Het is midzomernacht en ik denk about cha babe,wanting you I wish you could catch a jet plane,I know you zou kunnen, als je dat maar kon De financiën zijn niet wat we zouden willen, en soms moeten we opofferen Want ik weet dat het moeilijk is daar waar jij bent. Cuz it's raining over here on the inside of my baarmoeder'. Chorus: Passie en verlangen baby Innumerable fires honey I got for you,you know that it's true kom me zien Ik voel me alsof ik een eeuwigheid op je heb gewacht om me aan te raken Ik kan het zien in mijn geestesoog, hoe juist and true,this love we'll make En ooooh, als je ooit in iets geloofd, geloof dan dat dit waar is Ik ben je vrouw baby en jij bent mijn man, too (refrein) (Breakdown) I ain't got no questions in my mind,no feelings of doubt I believe I've just been waiting all this time to find out what loves about And I'm so excited,and a little scared,thinkin' I'm gonna get overwhelmed every breath'/ Ooh baby I wanna be overwhelmed,I wanna overweldigd worden, ik wil I wanna feel (refrein) I wanna feel (refrein) Right nowwwwwww I can hardly stay in my skin It's hard to breath out and in All this passion, all this desire C'mon,c'mon, come see me right now