Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: jill scott Songtekst: he loves me (lyzel in e flat)[movements i, ii & iii]

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: jill scott - he loves me (lyzel in e flat)[movements i, ii & iii] ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van he loves me (lyzel in e flat)[movements i, ii & iii]? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van jill scott! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van jill scott en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals he loves me (lyzel in e flat)[movements i, ii & iii] .

Origineel

You love me especially different every time You keep me on my feet happily excited By your cologne, your hands, your smile, your intelligence You woo me, you court me, you tease me, you please me You school me, give me some things to think about Ignite me, you invite me, you co-write me, you love me, you like me You incite me to chorus, ooh Oh You love me especially different every time You keep me on my feet happily excited By your cologne, your hands, your smile, your intelligence You woo me, you court me, you tease me, you please me You school me, give me things to think about Invite me, you ignite me, co-write me, you love me, you like me Incite me to chorus La, la, la Da, da, da Do, do, do You're different and special You're different and special in every way imaginable You love me from my hair follicles to my toenails You got me feeling like the breeze, easy and free and lovely and new Oh when you touch me I just can't control it When you touch me, I just can't hold it The emotion inside of me, I can feel it

 

Vertaling

Je houdt van me vooral elke keer anders Je houdt me op de been gelukkig opgewonden Door je eau de cologne, je handen, je glimlach, je intelligentie Je verleidt me, je maakt me het hof, je plaagt me, je behaagt me Je schoolt me, geeft me dingen om over na te denken Ontsteek me, je nodigt me uit, je schrijft me mee, je houdt van me, je vindt me leuk Je zet me aan tot refrein, ooh Oh Je houdt van me vooral elke keer anders Je houdt me op de been blij opgewonden Door je eau de cologne, je handen, je glimlach, je intelligentie Je verleidt me, je maakt me het hof, je plaagt me, je behaagt me Je schoolt me, geeft me dingen om over na te denken Nodig me uit, je ontsteekt me, schrijft me bij, je houdt van me, je houdt van me Zet me aan tot refrein La, la, la Da, da, da Doe, doe, doe Je bent anders en speciaal Je bent anders en speciaal op elke denkbare manier Je houdt van me, van mijn haarfollikels tot mijn teennagels Je laat me voelen als een briesje, makkelijk en vrij en mooi en nieuw Oh als je me aanraakt kan ik het gewoon niet beheersen Als je me aanraakt, kan ik het niet inhouden De emotie in me, ik kan het voelen