Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: jill scott Songtekst: so in love (remix)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: jill scott - so in love (remix) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van so in love (remix)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van jill scott! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van jill scott en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals so in love (remix) .

Origineel

[Oren Major] Im way cold like fuego Ballin hard street ball AO Stack hard money on the table I ain't J. Cole but my J's Cold So in love with the cake and the women too Bad girls of the world tell me what it do I be working not for me but for me and you Love it when i get home and i see you [Anthony Hamilton] Yeah, yeah, yeah! I’m glad this week is over I need to get away Go home and throw my clothes on Come get you right away! Can’t wait to see you looking lovely I hope you’re thinking of me Cause all I want is time with you And don't need nothing more! [Hook] So in love with you So in love with you So! So in love with you So in love with you! So in love with you So in love with you So in love with you So in love with you! [Jill Scott] I see you cross the room Talking with some men I love your mannerisms, babe The way you handle them Oh, I’m so proud to be with you So attracted to you too You’re so damn good to me In everything you do [Hook] Cause I’m so in love with you So in love with you So! So in love with you So in love with you! So in love with you So in love with you So in love with you So in love with you! [Anthony Hamilton] Listen, I’m so in love with you That I can’t help myself! Can’t help it! As long as it's me and you We don’t need nothing else! I’ve got you! Got you! Hey, hey, hey, yeah, yeah Oh, Let's make it last forever! I’m so in love, uhuu [Oren Major] What's love thats what I'm asking I can buy you a mansion but to fill it with passion I need A special connection with a person from the opposite sex She gotta answer my question, but with actions though Show a nigga how to love girl and ill show you right back Kiss you on the neck girl i know that you like that You used to them niggas well I'm the type that Don't really care about gossip Fruit punch love so sweet like tropic My heart's yours i should put it in a locket And lock it And feed the key to a Rottweiler Everyone you heard of being in love and lasting Fell short to some problems Well I'm here to tell you we gone last boo Our love's a lot taller, I'm [Hook] So in love with you So in love with you Any obstacle that come my way I’ll do anything for you! So in love with you So in love with you! I’ll do anything for you! So in love with you So in love with you I feel that I can fly So in love with you So in love with you! That I can get bye! So in love with you So in love with you Any obstacle that come my way So in love with you So in love with you So in love with you So in love with you! Oh, baby I’ll do anything for you! I’ll do anything for you I’ll do anything! So in love with you So in love with you So in love with you So in love with you! Anytime is all right If you want me You’re so good to me! Anytime is all right You want me baby, I’m bad! I’ll do anything for you!

 

Vertaling

[Oren Major] Im way cold like fuego Ballin hard street ball AO Stack hard money on the table I ain't J. Cole but my J's Cold So in love with the cake and the women too Bad girls of the world tell me what it do Ik werk niet voor mezelf maar voor mij en jou Love it when I get home and I see you [Anthony Hamilton] Ja, ja, ja. Ik ben blij dat deze week voorbij is. Ik moet er even tussenuit. Ga naar huis en doe mijn kleren aan Ik kom je meteen halen. Ik kan niet wachten om je er mooi uit te zien zien. Ik hoop dat je aan me denkt Want alles wat ik wil is tijd met jou En heb niets meer nodig! [Hook] Zo verliefd op je Zo verliefd op je Zo! Zo verliefd op jou Zo verliefd op jou! Zo verliefd op jou Zo verliefd op jou Zo verliefd op jou Zo verliefd op jou! [Jill Scott] Ik zie je de kamer doorkruisen Praten met wat mannen I love your mannerisms, babe The way you handle them Oh, ik ben zo trots om bij jou te zijn Ik voel me ook zo aangetrokken tot jou Je bent zo verdomd goed voor me In alles wat je doet [Hook] Cause I'm so in love with you Zo verliefd op je Zo! Zo verliefd op je Zo verliefd op je! Zo verliefd op jou Zo verliefd op jou Zo verliefd op jou Zo verliefd op jou! [Anthony Hamilton] Luister, ik ben zo verliefd op je Dat ik mezelf niet kan helpen! Ik kan het niet helpen. Zolang het jij en ik zijn... Hebben we niets anders nodig. Ik heb je. Ik heb je. Hey, hey, hey, yeah, yeah Oh, laten we het eeuwig laten duren! Ik ben zo verliefd, uhuu [Oren Major] Wat is liefde dat is wat ik vraag Ik kan je een herenhuis kopen maar om het te vullen met passie heb ik nodig. een speciale band met een persoon van het andere geslacht Ze moet mijn vraag beantwoorden, maar wel met daden Toon een neger hoe hij moet liefhebben en ik toon het je terug Kus je in je nek meisje ik weet dat je dat leuk vindt Je bent gewend aan die nikkers, ik ben het type dat... Niet echt geeft om roddels Fruit punch love so sweet like tropic Mijn hart is van jou, ik zou het in een medaillon moeten doen En het op slot doen En de sleutel aan een Rottweiler geven. Iedereen die je hoorde over verliefd zijn en blijven Kwam een paar problemen te kort Nou, ik ben hier om je te vertellen dat we weg zijn. Our love's a lot taller, I'm [Hook] Zo verliefd op jou Zo verliefd op jou Elk obstakel dat op mijn weg komt Ik zal alles voor je doen! Zo verliefd op je Zo verliefd op jou! Ik doe alles voor je! Zo verliefd op jou Zo verliefd op jou Ik voel dat ik kan vliegen Zo verliefd op jou Zo verliefd op jou! Dat ik er vandoor kan gaan! Zo verliefd op jou Zo verliefd op jou Any obstacle that come my way Zo verliefd op jou Zo verliefd op jou Zo verliefd op je Zo verliefd op jou! Oh, schatje ik doe alles voor je! Ik doe alles voor je Ik doe alles voor je! Zo verliefd op je Zo verliefd op je So in love with you Zo verliefd op je! Het is altijd goed Als je me wilt Je bent zo goed voor me! Altijd is goed Als je me wilt schat, ben ik slecht! Ik zal alles voor je doen!