Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: jill scott Songtekst: whatever

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: jill scott - whatever ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van whatever? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van jill scott! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van jill scott en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals whatever .

Origineel

You pulled some tricks out your sleeve last night Everything I fantasize about You had me climbing up a wall How many ways was God called You represented in the fashion of the truly gifted You put it down last night Knocked me out then had me dreaming 'bout waking up, alright Do you want some money baby How about some chicken wings Do you want some fish and grits I'll hurry and go get it Whatever We made a groove last night A poignant rocking forth and back alright Anything I can do for you Just ask sometimes you won't have to I'll be happy just to make you happy And that's true Oh We made powerful Love last night Never knew passion could taste so sweet alright I made a vow to you Everything I do for you is a joy and a gift You got my whole life lifted

 

Vertaling

Je hebt gisteravond wat trucjes uit je mouw gehaald. Alles waar ik over fantaseerde Je liet me tegen een muur opklimmen Op hoeveel manieren werd God geroepen Je vertegenwoordigde op de manier van de echt begaafden Je legde het gisteravond neer Sloeg me knock-out en liet me dromen over wakker worden. Wil je wat geld schatje Wat dacht je van wat kippenvleugeltjes Wil je wat vis en grutten Ik zal me haasten en het gaan halen Whatever We maakten een groove afgelopen nacht Een aangrijpend heen en weer wiegen, oké Alles wat ik voor je kan doen Just ask sometimes you won't have to I'll be happy just to make you happy And that's true Oh We hebben krachtige Love last night Nooit geweten dat passie zo zoet kon smaken Ik heb een gelofte aan jou afgelegd Alles wat ik voor je doe is een vreugde en een geschenk Je hebt mijn hele leven opgetild