Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: jimi hendrix Songtekst: here he comes (lover man)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: jimi hendrix - here he comes (lover man) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van here he comes (lover man)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van jimi hendrix! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van jimi hendrix en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals here he comes (lover man) .

Origineel

JIMI:. "OK, HERE WE GO. I'M GONNA TRY IT WITH THE LONG BEGINNING OK. THEN, THEN, I'M GONNA. DO THE WEAK START. OK". "WHAT'S IT CALLED JIMI?". JIMI:. "HERE HE COMES". "HERE HE COMES TAKE ONE". HERE HE COMES, I SAY. HERE COMES YOUR LOVER MAN. HERE HE COMES. HERE COMES YOUR LOVER MAN. AAH I GOTTA GET MY HEAD FROM THIS PILLOW. I GOTTA GET OUTTA HERE. FAST AS I CAN. REACH DOWN BABY AND GET MY RUNNIN' SHOES. OH YEAH. REACH DOWN BABY AND GET MY RUNNIN' SHOES. I GOTTA GET OUTTA HERE AND I GOT NO TIME TO LOSE. HEY. HERE HE COMES. HERE COMES YOUR LOVER NOW. HERE HE COMES. HERE COMES YOUR LOVER MAN. I GOTTA GET MY SUITCASE. AND GET THE HELL OUTTA JUST AS FAST AS I CAN. HERE HE COMES BABY. HERE HE COMES BABY. HERE HE COMES BABY. HERE HE COMES BABY. DOO DOO....

 

Vertaling

JIMI:. "OK, HIER GAAN WE. IK GA HET PROBEREN MET HET LANGE BEGIN, OK. DAN, DAN, GA IK. DE ZWAKKE START DOEN. OK". "HOE HEET HET, JIMI?" JIMI:. "HIER KOMT HIJ". "HIER KOMT HIJ, TAKE ÉÉN. HIER KOMT HIJ, ZEG IK. HIER KOMT JE GELIEFDE MAN. HIER KOMT HIJ. HIER KOMT JE GELIEFDE MAN. AAH IK MOET MIJN HOOFD VAN DIT KUSSEN HALEN. IK MOET HIER WEG. ZO SNEL ALS IK KAN. REIK NAAR BENEDEN BABY EN PAK MIJN HARDLOOPSCHOENEN. OH YEAH. REIK NAAR BENEDEN BABY EN PAK MIJN LOOPSCHOENEN. IK MOET HIER WEG EN IK HEB GEEN TIJD TE VERLIEZEN. HEY. HIER KOMT HIJ. HIER KOMT JE MINNAAR. HIER KOMT HIJ. HIER KOMT JE GELIEFDE MAN. IK MOET MIJN KOFFER PAKKEN. EN MAAK DAT IK WEGKOM, ZO SNEL ALS IK KAN. HIER KOMT HIJ SCHATJE. HIER KOMT HIJ, SCHATJE. HIER KOMT HIJ, SCHATJE. HIER KOMT HIJ SCHATJE. DOO DOO....