Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: jimi hendrix Songtekst: killing floor

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: jimi hendrix - killing floor ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van killing floor? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van jimi hendrix! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van jimi hendrix en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals killing floor .

Origineel

I should of quit you. A long time ago. I should of quit you baby. A long time ago. But you got me messin' round with you baby. You got me crin' on a killin' floor, yeah. If I don't fallow, yeah. My first mind. If I don't fallow pretty baby. My first mind. I would have been gone since my second time. Yeah. Lord knows, right now. I should've been gone. Lord knows, I should've been gone. You got me messsin' round with you baby. You got me crin' on a killin' floor. Yeah, thats all. Ooh, you got me crin' baby. Ohh, you got me crin'

 

Vertaling

Ik had je moeten verlaten. Een lange tijd geleden. Ik had je moeten verlaten, baby. Een lange tijd geleden. Maar je hebt me met je laten rotzooien, schatje. Je hebt me op een moordende vloer gezet, ja. Als ik niet braak, ja. Mijn eerste geest. Als ik niet braak, mooie baby. Mijn eerste geest. Ik zou al weg zijn sinds mijn tweede keer. Ja. God weet, op dit moment. Ik had weg moeten zijn. God weet, dat ik weg had moeten zijn. Je hebt me laten rotzooien met je baby. Je hebt me op een moordende vloer gezet. Ja, dat is alles. Ooh, je hebt me aan het huilen baby. Ohh, you got me crin'