Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: jimi hendrix Songtekst: things i used to do

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: jimi hendrix - things i used to do ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van things i used to do? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van jimi hendrix! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van jimi hendrix en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals things i used to do .

Origineel

The things that I used to do, lord, I won't do no more. The things that I used to do, lord, I won't do no more. I used to sit and hold your hand darlin' and cry, oh babe do not go. I used to search all night for you darlin'. Lord, and my search would always end in vain. I used to search all night for you darlin'. Lord, and my search would always end in vain. But I knew all the time darlin' that you was hid out wit' your other man. I'm goin' to send you back to your mama darlin'. Lord, and I'm goin' back to my family too. I'm goin' to send you back to your mama darlin'. Lord, and I'm goin' back to my family too. Nothin' I can do to please ya' darlin' I just can't get along with you

 

Vertaling

De dingen die ik vroeger deed, Heer, zal ik niet meer doen. De dingen die ik vroeger deed, Heer, zal ik niet meer doen. Ik zat en hield je hand vast en huilde, oh schat, ga niet weg. Ik zocht de hele nacht naar je, schat. Heer, en mijn zoektocht eindigde altijd tevergeefs. Ik zocht altijd de hele nacht naar je, schat. Heer, en mijn zoektocht eindigde altijd tevergeefs. Maar ik wist al die tijd dat je je met je andere man verborgen hield. Ik ga je terugsturen naar je moeder, schat. Heer, en ik ga ook terug naar mijn familie. Ik stuur je terug naar je moeder, lieverd. Heer, en ik ga ook terug naar mijn familie. Ik kan niets doen om je te plezieren, schat. Ik kan gewoon niet met je opschieten.