Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: jimmie rodgers Songtekst: tuck away my lonesome blues

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: jimmie rodgers - tuck away my lonesome blues ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van tuck away my lonesome blues? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van jimmie rodgers! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van jimmie rodgers en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals tuck away my lonesome blues .

Origineel

I'm always blue feeling so blue I wish I had someone I knew Just to help me tuck away my blues lonesome blues Won't you be that someone to help me lose the blues I really need someone to love me someone to kiss Someone to scold me someone to miss Won't you be that someone to help me lose the blues [ guitar ] I really need someone...

 

Vertaling

Ik voel me altijd zo eenzaam Ik wou dat ik iemand had die ik ken om me te helpen mijn eenzame blues weg te stoppen Wil jij niet die iemand zijn die me helpt de blues kwijt te raken ik heb echt iemand nodig die van me houdt iemand om te kussen Iemand om me uit te schelden, iemand om te missen Wil jij niet diegene zijn die me helpt de blues kwijt te raken [gitaar] Ik heb echt iemand nodig...