Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: jimmy buffett Songtekst: come to the moon

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: jimmy buffett - come to the moon ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van come to the moon? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van jimmy buffett! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van jimmy buffett en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals come to the moon .

Origineel

Full earth tonight And Mars is big and bright All our friends are flying in It's such a lovely sight Gravity never could hold me That is what you always told me You know me Chorus: So come to the moon I hope to see you soon Half a million miles isn't far to go You know I need you so I hope you still need me So come to the Moon The starship's leaving soon Until then I'm wishing on every star That you will be here soon Come to the Moon Those crazy martian days When we went separate ways Through time and space we'd find a place To bring our lives in phase We're lost amid the galaxies revolving And we're all just a part of what's evolving Evolving Chorus: So come to the Moon I hope to see you soon Half a million miles isn't far to go You know I need you so I hope you still need me So come to the Moon The starship's leaving soon Until then I'm wishing on every star Wondering where you are Come to the Moon Chorus: So come to the Moon I hope to see you soon Half a million miles isn't far to go You know I need you so I hope you still need me So come to the Moon The starship's leaving soon Until then I'm wishing on every star That you will be here soon Come to the Moon Come to the Moon Come to the Moon

 

Vertaling

Volle aarde vanavond En Mars is groot en helder Al onze vrienden vliegen binnen It's such a lovely sight De zwaartekracht heeft me nooit kunnen vasthouden Dat is wat je me altijd vertelde Je kent me Refrein: Dus kom naar de maan Ik hoop je snel te zien Een half miljoen mijl is niet ver meer Je weet dat ik je zo nodig heb Ik hoop dat je me nog steeds nodig hebt Dus kom naar de maan Het ruimteschip vertrekt spoedig Tot dan wens ik op elke ster Dat je snel hier zult zijn Kom naar de maan Die gekke martiaanse dagen Toen we onze eigen weg gingen Door tijd en ruimte zouden we een plek vinden Om onze levens in fase te brengen We zijn verloren temidden van de melkwegstelsels die draaien En we zijn allemaal slechts een deel van wat evolueert Evolving Refrein: Dus kom naar de maan Ik hoop je snel te zien Een half miljoen mijl is niet ver meer Je weet dat ik je zo nodig heb Ik hoop dat je me nog steeds nodig hebt Dus kom naar de maan Het ruimteschip vertrekt spoedig Tot dan wens ik op elke ster me afvragend waar je bent Kom naar de maan Refrein: Dus kom naar de maan Ik hoop je snel te zien Een half miljoen mijl is niet ver meer Je weet dat ik je zo nodig heb Ik hoop dat je me nog steeds nodig hebt So come to the Moon Het ruimteschip vertrekt spoedig Tot dan wens ik op elke ster Dat je snel hier zult zijn Kom naar de maan Kom naar de Maan Kom naar de Maan