Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Jimmy Buffett Songtekst: If The Phone Doesn't Ring It's Me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Jimmy Buffett - If The Phone Doesn't Ring It's Me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van If The Phone Doesn't Ring It's Me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Jimmy Buffett! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter J van Jimmy Buffett en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals If The Phone Doesn't Ring It's Me .

Origineel

Lyrics There are oceans of feelings between us Currents that take us and sweep us away That's why we seldom have seen us In the light of a cold hard day Lots of new friends with the same old answers Open your eyes, you might see If our lives were that simple We'd live in the past If the phone doesn't ring It's me If the phone doesn't ring You'll know that it's me I'll be out in the eye of the storm If the phone doesn't ring You know that I'll be Where someone can make me feel warm It's too bad we can't turn And live in the past If the phone doesn't ring It's me I've had good days and bad days And goin' half mad days I try to let go but you're still on my mind I've lost all the old ways I'm searchin' for new plays Puttin' it all on the line Lots of new friends with the same old problems Open your eyes you might see If our lives were that simple We'd live in the past If the phone doesn't ring It's me If the phone doesn't ring You'll know that it's me I'll be out in the eye of the storm If the phone doesn't ring You know that I'll be Where someone can make me feel warm It's too bad we can't turn And live in the past If the phone doesn't ring It's me It's me, it's me It's me, it's me It's me, it's me It's me, it's me If it takes all the future We'll live through the past If the phone doesn't ring It's me

 

Vertaling

songtekst Er zijn oceanen van gevoelens tussen ons Stromen die ons nemen en ons weggooien Daarom hebben we ons zelden gezien In het licht van een koude harde dag Veel nieuwe vrienden met dezelfde oude antwoorden Open je ogen, zie je misschien Als onze levens zo simpel waren We zouden in het verleden leven Als de telefoon niet belt Ik ben het Als de telefoon niet belt Je zult weten dat het mij is Ik zal in het oog van de storm zijn Als de telefoon niet belt Je weet dat ik zal zijn Waar iemand me kan laten warm voelen Het is te slecht dat we niet kunnen draaien En leef in het verleden Als de telefoon niet belt Ik ben het Ik heb goede dagen en slechte dagen gehad En ga een halve boze dag Ik probeer het los te laten, maar je bent nog steeds in mijn gedachten Ik heb alle oude manieren verloren Ik ben op zoek naar nieuwe spelen Puttin 'alles op de lijn Veel nieuwe vrienden met dezelfde oude problemen Open je ogen die je zou kunnen zien Als onze levens zo simpel waren We zouden in het verleden leven Als de telefoon niet belt Ik ben het Als de telefoon niet belt Je zult weten dat het mij is Ik zal in het oog van de storm zijn Als de telefoon niet belt Je weet dat ik zal zijn Waar iemand me kan laten warm voelen Het is te slecht dat we niet kunnen draaien En leef in het verleden Als de telefoon niet belt Ik ben het Ik ben het, ik ben het Ik ben het, ik ben het Ik ben het, ik ben het Ik ben het, ik ben het Als het de hele toekomst duurt We zullen door het verleden leven Als de telefoon niet belt Ik ben het