Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: jimmy buffett Songtekst: the twelve days of christmas (parrothead version)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: jimmy buffett - the twelve days of christmas (parrothead version) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van the twelve days of christmas (parrothead version)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van jimmy buffett! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van jimmy buffett en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals the twelve days of christmas (parrothead version) .

Origineel

On the first day of Christmas, my true love gave to me A purple parrot in a palm tree On the second day of Christmas, my true love gave to me Two tattoos and a purple parrot in a palm tree On the third day of Christmas, my true love gave to me Three fin hats, two tattoos and a purple parrot in a palm tree On the fourth day of Christmas, my true love gave to me Four Hawaiian uke's, three fin hats, two tattoos and a purple parrot in a palm tree On the fifth day of Christmas, my true love gave to me Five cheeseburgers, four Hawaiian uke's, three fin hats, two tattoos and a purple parrot in a palm tree On the sixth day of Christmas, my true love gave to me Six Mac guitar picks, five cheeseburgers, four Hawaiian uke's, three fin hats, two tattoos and a purple parrot in a palm tree On the seventh day of Christmas, my true love gave to me Seven Vegas tickets, six Mac guitar picks, five cheeseburgers, four Hawaiian uke's, three fin hats, two tattoos and a purple parrot in a palm tree On the eigth day of Christmas, my true love gave to me Eight vintage eight tracks, seven Vegas tickets, six Mac guitar picks, five cheeseburgers, four Hawaiian uke's, three fin hats, two tattoos and a purple parrot in a palm tree On the ninth day of Christmas, my true love gave to me Nine pairs of flip flops, eight vintage eight tracks, seven Vegas tickets, six Mac guitar picks, five cheeseburgers, four Hawaiian uke's, three fin hats, two tattoos and a purple parrot in a palm tree On the tenth day of Christmas, my true love gave to me Ten tiki torches, nine pairs of flip flops, eight vintage eight tracks, seven Vegas tickets, six Mac guitar picks, five cheeseburgers, four Hawaiian uke's, three fin hats, two tattoos and a purple parrot in a palm tree On the eleventh day of Christmas, my true love gave to me Eleven Lulu cookbooks, ten tiki torches, nine pairs of flip flops, eight vintage eight tracks, seven Vegas tickets, six Mac guitar picks, five cheeseburgers, four Hawaiian uke's, three fin hats, two tattoos and a purple parrot in a palm tree On the twelfth day of Christmas, my true love gave to me Twelve Landshark Lagers, eleven Lulu cookbooks, ten tiki torches, nine pairs of flip flops, eight vintage eight tracks, seven Vegas tickets, six Mac guitar picks, five cheeseburgers, four Hawaiian uke's, three fin hats, two tattoos and a purple parrot in a palm tree

 

Vertaling

Op de eerste dag van Kerstmis, gaf mijn ware liefde mij een paarse papegaai in een palmboom Op de tweede dag van Kerstmis, gaf mijn ware liefde me Twee tatoeages en een paarse papegaai in een palmboom Op de derde dag van Kerstmis, gaf mijn ware liefde me drie vinpetten, twee tatoeages en een paarse papegaai in een palmboom Op de vierde dag van Kerstmis, gaf mijn ware liefde me Vier Hawaïaanse uke's, drie vinpetten, twee tatoeages en een paarse papegaai in een palmboom Op de vijfde dag van Kerstmis, gaf mijn ware liefde me Vijf cheeseburgers, vier Hawaïaanse uke's, drie vinpetten, twee tatoeages en een paarse papegaai in een palmboom Op de zesde dag van Kerstmis, gaf mijn ware liefde me zes Mac gitaar plectrums, vijf cheeseburgers, vier Hawaiiaanse uke's, drie vinnenmutsen, twee tatoeages en een paarse papegaai in een palmboom Op de zevende dag van Kerstmis, gaf mijn ware liefde me zeven Vegas kaartjes, zes Mac gitaar plectrums, vijf cheeseburgers, vier Hawaiiaanse uke's, drie vinnenmutsen, twee tatoeages en een paarse papegaai in een palmboom Op de achtste dag van Kerstmis, gaf mijn ware liefde me Acht vintage acht tracks, zeven Vegas tickets, zes Mac gitaar plectrums, vijf cheeseburgers, vier Hawaiiaanse uke's, drie vinnenmutsen, twee tatoeages en een paarse papegaai in een palmboom Op de negende dag van Kerstmis, gaf mijn ware liefde aan mij Negen paar teenslippers, acht vintage acht tracks, zeven Vegas kaartjes, zes Mac gitaar plectrums, vijf cheeseburgers, vier Hawaiiaanse uke's, drie vinnenmutsen, twee tatoeages en een paarse papegaai in een palmboom Op de tiende dag van Kerstmis, gaf mijn ware liefde aan mij Tien tiki fakkels, negen paar teenslippers, acht vintage acht tracks, zeven Vegas tickets, zes Mac gitaar plectrums, vijf cheeseburgers, vier Hawaiian uke's, drie vinnen hoeden, twee tatoeages en een paarse papegaai in een palmboom Op de elfde dag van Kerstmis, gaf mijn ware liefde me Elf Lulu kookboeken, tien tiki fakkels, negen paar teenslippers, acht vintage acht tracks, zeven Vegas tickets, zes Mac gitaar plectrums, vijf cheeseburgers, vier Hawaiiaanse uke's, drie vinnenmutsen, twee tatoeages en een paarse papegaai in een palmboom Op de twaalfde dag van Kerstmis, gaf mijn ware liefde me twaalf Landshark Lagers, elf Lulu kookboeken, tien tiki fakkels, negen paar teenslippers, acht vintage acht tracks, zeven Vegas kaartjes, zes Mac gitaar plectrums, vijf cheeseburgers, vier Hawaiiaanse uke's, drie vinnenmutsen, twee tatoeages en een paarse papegaai in een palmboom