Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: jimmy eat world Songtekst: crooked

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: jimmy eat world - crooked ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van crooked? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van jimmy eat world! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van jimmy eat world en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals crooked .

Origineel

Why do you think I just want you for some more?. If it the endings over why do you come back for more?. Can be such a drag.. Stir you round and round.. YouÂ’re a fake.. Is it a crime?. ItÂ’s over, no more can lose.. Fork over, just leave me quick.. Have you wondered why?. I wish I could smile.. Screw the lid on tight with all your might.. First come first serve.. Is it right?. YouÂ’re a fake.. Is it a crime?. ItÂ’s over, no more can lose.. Fork over, just leave me quick..

 

Vertaling

Waarom denk je dat ik je gewoon nog wat meer wil? Als het einde voorbij is, waarom kom je dan terug voor meer? Het kan zo vervelend zijn... Ik draai je rond en rond... Je bent nep. Is het een misdaad? Het is voorbij, ik kan niet meer verliezen. Vork om, laat me snel alleen. Heb je je afgevraagd waarom? Ik wou dat ik kon lachen... Schroef het deksel er stevig op met al je kracht. Wie het eerst komt, het eerst maalt... Is het goed? Je bent nep... Is het een misdaad? Het is voorbij, ik kan niet meer verliezen. Vork om, laat me alleen...