Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: jimmy eat world Songtekst: firefight

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: jimmy eat world - firefight ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van firefight? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van jimmy eat world! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van jimmy eat world en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals firefight .

Origineel

This is where our diligence has lead. The waves roll in to claim our patient steps. Can we become more than just ourselves?. And leave the sand, I wonder will I doubt. It's firefight, I won't run.. They're spitting spite all through my blood. For you and me, there's nowhere left to hide. Except you and me, there's no one else alive. This is now the moment after next.. All these silver eyes of the temptress. Why open the door if you won't go?. Don't ask twice if you don't wanna know.. It's firefight, I won't run.. They're spitting spite all in my blood. For you and me, there's nowhere left to hide. Except you and me, there's no one else alive. Is there an answer?. If it's an honest one, honestly worth this question. There's no question. The city has no limits. I am who I wanna be, but you could be anything. Just be anything here with me.. Endless quotes and with the secondhand. If you let go then that's where time will stand.. It's firefight, I won't run.. They're spitting spite all through my blood. For you and me, there's nowhere left to hide. Except you and me, there's no one else alive. It's firefight, I won't run.. They're spitting spite all through my blood. For you and me, there's nowhere left to hide. Except you and me, there's no one else alive

 

Vertaling

Dit is waar onze ijver toe heeft geleid. De golven rollen binnen om onze geduldige stappen op te eisen. Kunnen we meer worden dan alleen onszelf? En het zand verlaten, ik vraag me af zal ik twijfelen. Het is vuurgevecht, ik zal niet vluchten... Ze spuwen wrok door mijn bloed. Voor jou en mij, is er geen plek meer om te schuilen. Behalve jij en ik, is er niemand meer in leven. Dit is nu het moment na het volgende... Al die zilveren ogen van de verleidster. Waarom doe je de deur open als je toch niet gaat? Vraag het geen twee keer als je het niet wilt weten... Het is vuurgevecht, ik loop niet weg... Ze spuwen allemaal in mijn bloed. Voor jou en mij, is er geen plek meer om te schuilen. Behalve jij en ik, is er niemand meer in leven. Is er een antwoord? Als het een eerlijk antwoord is, is het deze vraag waard. Er is geen vraag. De stad heeft geen grenzen. Ik ben wie ik wil zijn, maar jij kan alles zijn. Wees gewoon alles hier bij mij.. Eindeloze citaten en met de tweedehands. Als je loslaat dan is dat waar de tijd zal staan... Het is vuurgevecht, ik zal niet vluchten... Ze spuwen wrok door mijn bloed. Voor jou en mij, is er geen plek meer om te schuilen. Behalve jij en ik, is er niemand meer in leven. Het is vuurgevecht, ik zal niet vluchten... Ze spuwen wrok door mijn bloed. Voor jou en mij, er is nergens meer om te schuilen. Behalve jij en ik, is er niemand meer in leven