Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: jimmy raney Songtekst: nobody else but me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: jimmy raney - nobody else but me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van nobody else but me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van jimmy raney! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van jimmy raney en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals nobody else but me .

Origineel

I want to be no one but me I am in love with a lady who likes me the way I am I have my faults, she likes my faults I'm not very bright, she's not very bright She thinks I'm grand, that's grand for me She may be wrong but if we get along "What do we care?", say we Walking on the shore, swimming in the sea When I am with her, I am glad the boy who's with her Is nobody else but me She thinks I'm grand, that's grand for me She may be wrong but if we get along "What do we care?", say we Walking on the shore, swimming in the sea When I am with her, I am glad the boy who's with her Is nobody else but me When I am with her, I am glad the boy who's with her Is nobody else but me

 

Vertaling

Ik wil niemand anders zijn dan mezelf Ik ben verliefd op een vrouw die van me houdt zoals ik ben ik heb mijn gebreken, zij houdt van mijn gebreken Ik ben niet erg slim, zij is niet erg slim Ze denkt dat ik groots ben, dat is groots voor mij Ze kan het mis hebben, maar als we met elkaar kunnen opschieten "Wat kan het ons schelen?", zeggen we Wandelen op de kust, zwemmen in de zee Als ik bij haar ben, ben ik blij dat de jongen die bij haar is Niemand anders is dan ik Ze denkt dat ik groots ben, dat is groots voor mij Ze kan het mis hebben, maar als we met elkaar kunnen opschieten "Wat kan het ons schelen?", zeggen we Wandelen op de kust, zwemmen in de zee Als ik bij haar ben, ben ik blij dat de jongen die bij haar is niemand anders is dan ik Als ik bij haar ben, ben ik blij dat de jongen die bij haar is niemand anders is dan ik