Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: jimmy reed Songtekst: i’m goin’ upside your head

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: jimmy reed - i’m goin’ upside your head ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i’m goin’ upside your head? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van jimmy reed! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van jimmy reed en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i’m goin’ upside your head .

Origineel

Yeah, yeah, yeah Better believe what I said Yeah, yeah, yeah Better believe what I said If you don't straightin' up baby Honey, I'm goin' upside your head Yeah, you went out last night, baby And the night before Tellin' you right now, baby I ain't gonna take it no more You better hear me baby You better believe what I said If you don't straightin' up, baby Honey, I'm goin' upside your head Think you so smart, baby Mens all call you fine You better have them to know, baby You're mine all mine You better hear me, baby Now, believe what I said Hear me, believe me, baby 'Cause I'm goin' upside your head I bought you a Coupe, baby Cost ninety-nine, ninety-nine Now ya wanna mistreat me, baby And stay gone all the time You better hear me, baby Better believe what I said If you don't straightin' up baby Goin' upside your head

 

Vertaling

Ja, ja, ja. Geloof maar wat ik zei Ja, ja, ja. Geloof maar wat ik zei Als je niet rechtop gaat staan schat Schatje, ik ga je hoofd op hol brengen Ja, je ging gisteravond uit, schat And the night before Ik zeg het je nu, schat Ik pik het niet meer Je kunt me maar beter horen, schatje Je kunt maar beter geloven wat ik zei Als je niet rechtop staat, schat Schatje, ik ga je hoofd op hol brengen Denk je dat je zo slim bent, schatje De mensen noemen je allemaal goed Je kunt ze maar beter laten weten, baby Je bent helemaal van mij Je kunt me maar beter horen, schatje Nu, geloof wat ik zei Hoor me, geloof me, baby 'Cause I'm goin' upside your head Ik heb een Coupe voor je gekocht, baby Kost negenennegentig, negenennegentig Nu wil je me mishandelen, baby And stay gone all the time Je kunt maar beter naar me luisteren, baby Geloof maar wat ik zeg Als je niet rechtop staat, baby Goin' upside your head