Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: jimmy reed Songtekst: i’m leavin’

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: jimmy reed - i’m leavin’ ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i’m leavin’? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van jimmy reed! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van jimmy reed en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i’m leavin’ .

Origineel

I'm leavin', mama cryin' won't make me stay I'm leavin', your cryin' won't make me stay You should have thought when you were doin' these things, one day you would had-a pay I'm sittin' around cryin', honey, cryin' my heart out I'm sittin' around here, baby, woman, cryin' my heart out Though I'm just a country boy, woman, I don't know what it's all about That's why I'm leavin', the cryin' won't make me stay That's why I'm leavin', woman, the cryin' won't make me stay You should have thought when you were doin' these thing, one day you would had-a pay

 

Vertaling

I'm leavin', mama crying won't make me stay I'm leavin', your cryin' won't make me stay Je had moeten denken toen je deze dingen deed, dat je op een dag zou moeten betalen Ik zit hier te huilen, liefje, ik huil mijn hart uit Ik zit hier, schatje, vrouw, huilend mijn hart uit Al ben ik maar een plattelandsjongen, vrouw, ik weet niet waar het allemaal om draait Daarom ga ik weg, het huilen maakt dat ik niet blijf Daarom ga ik weg, vrouw, het huilen maakt dat ik niet blijf Je had moeten denken toen je deze dingen deed, dat je op een dag zou betalen