Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: jimmy reed Songtekst: turn me on like a tv

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: jimmy reed - turn me on like a tv ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van turn me on like a tv? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van jimmy reed! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van jimmy reed en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals turn me on like a tv .

Origineel

Turn me on like a TV and cut me off like a radio Turn me on like a TV and cut me off like a radio You'd take me for a plaything, 'cause I'm always at your door The four winds gonna change but you'll reap just a-what you sow Yes, the four winds'll change but you'll reap just what you sow If there's ever a change, you'll be knockin' at my door Don't point your finger, baby, you may have to come back one day Don't point your finger, baby, you may have to come back one day Yeah, your cold winds gonna change but it just might change my way

 

Vertaling

Zet me aan als een TV en zet me af als een radio Zet me aan als een TV en zet me af als een radio Je zou me voor een speeltje nemen, want ik sta altijd voor je deur De vier winden zullen veranderen, maar je zult oogsten wat je zaait Ja, de vier winden zullen veranderen, maar je zult oogsten wat je zaait Als er ooit een verandering is, zul je aan mijn deur kloppen Wijs niet met je vinger, baby, misschien moet je op een dag terugkomen Wijs niet met je vinger, baby, misschien moet je op een dag terugkomen Ja, je koude winden zullen veranderen, maar het kan ook mijn manier veranderen