Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: jimmy rogers Songtekst: goin' away baby

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: jimmy rogers - goin' away baby ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van goin' away baby? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van jimmy rogers! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van jimmy rogers en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals goin' away baby .

Origineel

i'm going away just worry you off my mind now you keeps me worrying al the time i ain't never loved but 4 womens in my life my mother, my sister, my sweetheart and my wife if you don't want me baby don't dog me around just like you found me you can put me down she says goodbye baby if you call that gone you can leave me now but i declare you won't stay long

 

Vertaling

Ik ga weg en maak me zorgen dat je uit mijn gedachten bent. Nu maak ik me de hele tijd zorgen. Ik heb maar van 4 vrouwen in mijn leven gehouden. mijn moeder, mijn zuster, mijn liefje en mijn vrouw. Als je me niet wilt schat, moet je me niet achtervolgen. net zoals je me gevonden hebt je kan me laten inslapen ze zegt vaarwel baby als je dat weg noemt je kan me nu verlaten maar ik verklaar dat je niet lang zal blijven