Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Jimmy Scott Songtekst: All Because Of You

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Jimmy Scott - All Because Of You ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van All Because Of You? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Jimmy Scott! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter J van Jimmy Scott en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals All Because Of You .

Origineel

Never knew the girl that you once were or the boy that dad once was. but I feel I do tonight. maybe its because travelin through the years at the speed of light. missing you mom and dad tonight. so till I'm back in your arms again, this words from my heart I sing, you gave me love you gave me life helped me find my better side. made my heart and you made my bones gave me strength to stand alone. the first to cheer when I dared to fly and when I fell the first to cry. and if my dreams ever come true its all because of you. all because of you. for every time that I didn't called. or even think of you at all there were so many more I did, and I thank God I was your Kid. but now the hours go in late. and these feelings just won't wait. so i've just got to let you know how much I love you so. you gave me love you gave me life helped me find my better side. made my heart and you made my bones gave me strength to stand alone. the first to cheer when I dared to fly and when I fell the first to cry. and if my dreams ever come true its all because of you. all because of you. any good thing I do, its all because of you.

 

Vertaling

Ik heb het meisje nooit gekend dat je ooit was Of de jongen die een vader ooit was. Maar ik voel me dat ik vanavond doe. Misschien is het omdat Travelin door de jaren heen Bij de snelheid van het licht. Ik mis je moeder en papa vanavond. Dus tot ik weer in je armen ben, Deze woorden uit mijn hart zing ik, Je gaf me liefde Je gaf me het leven Heeft me geholpen mijn betere kant te vinden. Maakte mijn hart En je hebt mijn botten gemaakt Gaf me de kracht om alleen te staan. De eerste moed toe ik durfde vliegen En toen ik de eerste viel om te huilen. En als mijn dromen ooit uitkomen het is allemaal door jou. allemaal vanwege jou. Voor elke keer dat ik niet belde. Of zelfs aan je denken Er waren zo veel meer dat ik deed, En ik dank God dat ik je Kid was. Maar nu gaan de uren laat. En deze gevoelens zullen gewoon niet wachten. Dus ik moet je net laten weten Hoeveel ik zo van je hou Je gaf me liefde Je gaf me het leven Heeft me geholpen mijn betere kant te vinden. Maakte mijn hart En je hebt mijn botten gemaakt Gaf me de kracht om alleen te staan. De eerste moed toe ik durfde vliegen En toen ik de eerste viel om te huilen. En als mijn dromen ooit uitkomen het is allemaal door jou. allemaal vanwege jou. Elk goed ding dat ik doe, het is allemaal door jou.