Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: jimmy smith Songtekst: blueberry hill

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: jimmy smith - blueberry hill ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van blueberry hill? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van jimmy smith! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van jimmy smith en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals blueberry hill .

Origineel

I found my thrill On Blueberry Hill On Blueberry Hill When I found you The moon stood still On Blueberry Hill And lingered until My dream came true The wind in the willow played Love's sweet melody But all of those vows you made Were never to be Though we're apart You're part of me still For you were my thrill On Blueberry Hill The wind in the willow played Love's sweet melody But all of those vows you made Were never to be Though we're apart You're part of me still For you were my thrill On Blueberry Hill

 

Vertaling

Ik vond mijn sensatie Op Blueberry Hill Op Blueberry Hill When I found you De maan stond stil Op bosbessenheuvel En bleef staan tot Mijn droom uitkwam De wind in de wilg speelde Love's sweet melody Maar al die geloften die je maakte Waren nooit te zijn Hoewel we uit elkaar zijn Je bent nog steeds een deel van mij Want jij was mijn sensatie Op Blueberry Hill De wind in de wilg speelde Love's sweet melody But all of those vows you made were never to be Al zijn we uit elkaar Je bent nog steeds een deel van mij Want jij was mijn sensatie Op Blueberry Hill