Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: jimmy smith Songtekst: motorin' along

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: jimmy smith - motorin' along ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van motorin' along? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van jimmy smith! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van jimmy smith en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals motorin' along .

Origineel

When you just give love And never get love You'd better let love depart I know it's so, and yet I know I can't get you out of my heart You made me leave my happy home You took my love and now you're gone Since I fell for you Love brings such misery and pain I guess I'll never be the same Since I fell for you Well, it's too bad And it's too sad But I'm in love with you You love me, then you snub me But what can I do? I'm so in love with you I guess I'll never see the light I get the blues most every night Since I fell for you Since I fell for you

 

Vertaling

Wanneer je alleen liefde geeft En nooit liefde krijgt Je kunt de liefde beter laten vertrekken Ik weet dat het zo is, en toch weet ik dat ik je niet uit mijn hart kan krijgen Je liet me mijn gelukkige thuis verlaten Je nam mijn liefde en nu ben je weg Sinds ik voor je viel Liefde brengt zoveel ellende en pijn Ik denk dat ik nooit meer dezelfde zal zijn Sinds ik voor je gevallen ben Nou, het is jammer En het is te triest Maar ik ben verliefd op je Je houdt van me, en dan negeer je me Maar wat kan ik doen? Ik ben zo verliefd op je Ik denk dat ik nooit het licht zal zien I get the blues most every night Since I fell for you Since I fell for you