Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: joan baez Songtekst: i shall be released extended version

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: joan baez - i shall be released extended version ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i shall be released extended version? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van joan baez! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van joan baez en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i shall be released extended version .

Origineel

They say, everything can be replaced They say, every distance is not near Yet I remember every face Of every man who put me here I see my light come shining From the west unto the east Any day now, any day now I shall be released They say, every man needs protection They say that every man must fall Yet I swear I see my reflection Some where so high above this wall I see my light come shining From the west unto the east Any day now, any day now I shall be released

 

Vertaling

Ze zeggen, alles kan vervangen worden Ze zeggen, elke afstand is niet dichtbij Toch herinner ik me elk gezicht van elke man die me hier bracht Ik zie mijn licht schijnen Van het westen naar het oosten Elke dag nu, elke dag nu zal ik vrijgelaten worden Ze zeggen dat elke man bescherming nodig heeft. Ze zeggen dat elke man moet vallen Toch zweer ik dat ik mijn reflectie zie Ergens zo hoog boven deze muur Ik zie mijn licht schijnen Van het westen naar het oosten Elke dag nu, elke dag nu zal ik vrijgelaten worden