Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: joan baez Songtekst: north

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: joan baez - north ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van north? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van joan baez! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van joan baez en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals north .

Origineel

Where icicles hung the blossoms swing But in my heart there is no spring You were my spring, my summer too It's always winter without you The flocks head north and the lilacs bloom At night they scent my moonlit room You were my spring, my summer too I'm going north to look for you Like a windblown bird my heart goes forth Sent by the spring to the shining north You are my spring, my summer too And I won't rest till I find you

 

Vertaling

Waar ijspegels hingen zwaaien de bloesems Maar in mijn hart is er geen lente Jij was mijn lente, mijn zomer ook Het is altijd winter zonder jou De kuddes trekken naar het noorden en de seringen bloeien s Nachts ruiken ze mijn maanverlichte kamer Jij was mijn lente, mijn zomer ook Ik ga naar het noorden om je te zoeken Als een verwaaide vogel gaat mijn hart vooruit Gestuurd door de lente naar het stralende noorden Jij bent mijn lente, mijn zomer ook En ik zal niet rusten tot ik je gevonden heb