Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: joan jett Songtekst: had enough

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: joan jett - had enough ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van had enough? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van joan jett! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van joan jett en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals had enough .

Origineel

(Joan Jett/Kenny Laguna/Ricky Byrd) When the fightin' started you turned your head You left me stranded like I was dead You run for cover when the Heat is on Show your colors Now you're gone Had enough Had enough of you You ain't for me Had enough I've had enough of you You show no passion you show no class It's time for me to move my ass You rain storm cloud You ain't no friend Don't wanna see your face again Had enough Had enough of you You ain't for me Had enough I've had enough of you The drama's over I just wanna say You're gonna want me back someday But don't come askin' for One more time You had your chance Now I want mine Had enough had enough of you You ain't for me Had enough had enough of you You ain't for me Had enough Had enough of you You ain't for me Had enough I've had enough of you

 

Vertaling

(Joan Jett/Kenny Laguna/Ricky Byrd) When the fightin' started you turned your head You left me stranded like I was dead You run for cover when the Heat is on Show your colors Nu ben je weg. Ik had er genoeg van. Genoeg van jou Je bent niets voor mij Genoeg gehad ik heb genoeg van je Je toont geen passie je toont geen klasse Het is tijd voor mij om mijn kont te bewegen Jij regen storm wolk Je bent geen vriend Ik wil je gezicht niet meer zien Ik heb er genoeg van. Ik heb genoeg van je Je bent niets voor mij Genoeg gehad, ik heb genoeg van je Het drama is voorbij Ik wil alleen maar zeggen Op een dag wil je me terug Maar kom niet vragen om One more time Je hebt je kans gehad Nu wil ik de mijne Ik heb genoeg van je gehad Je bent niet voor mij Ik had genoeg van je Je bent niets voor mij Had genoeg Had genoeg van je Je bent niks voor mij Genoeg gehad ik heb genoeg van je