Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: joan jett Songtekst: i love rock n' roll

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: joan jett - i love rock n' roll ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i love rock n' roll? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van joan jett! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van joan jett en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i love rock n' roll .

Origineel

I saw him dancin' there by the record machine I knew he must a been about seventeen The beat was goin' strong Playin' my favorite song An' I could tell it wouldn't be long Till he was with me, yeah me, An' I could tell it wouldn't be long Till he was with me, yeah me, singin' I love rock n' roll So put another dime in the jukebox, baby I love rock n' roll So come an' take your time an' dance with me He smiled so I got up and' asked for his name That don't matter, he said, 'Cause it's all the same Said can I take you home where we can be alone An' next we were movin' on He was with me, yeah me Next we were movin' on He was with me, yeah me singin' I love rock n' roll So put another dime in the jukebox, baby I love rock n' roll So come an' take your time an' dance with me Said can I take you home where we can be alone Next we're movin' on He was with me, yeah me And we'll be movin' on An' singin' that same old song Yeah with me, singin' I love rock n' roll So put another dime in the jukebox, baby I love rock n' roll So come an' take your time an' dance with me I love rock n' roll So put another dime in the jukebox, baby I love rock n' roll So come an' take your time an' dance with I love rock n' roll So put another dime in the jukebox, baby I love rock n' roll So come an' take your time an' dance with I love rock n' roll So put another dime in the jukebox, baby I love rock n' roll So come an' take your time an' dance with I love rock n' roll So put another dime in the jukebox, baby I love rock n' roll So come an' take your time an' dance with me

 

Vertaling

Ik zag hem dansen daar bij de platenautomaat. Ik wist dat hij ongeveer zeventien moest zijn The beat was goin' strong Playin' my favorite song An' I could tell it wouldn't be long Tot hij bij me was, ja ik, An' I could tell it wouldn't be long Till he was with me, yeah me, singin' I love rock n' roll Dus stop nog een dubbeltje in de jukebox, baby I love rock n' roll So come an' take your time an' dance with me Hij glimlachte dus ik stond op en vroeg naar zijn naam Dat maakt niet uit, zei hij, 'Cause it's all the same Zei dat ik je naar huis kon brengen waar we alleen konden zijn And' next we were movin' on He was with me, yeah me Next we were movin' on He was with me, yeah me singin' I love rock n' roll Dus stop nog een dubbeltje in de jukebox, baby I love rock n' roll So come an' take your time an' dance with me Said can I take you home where we can be alone Next we're movin' on He was with me, yeah me And we'll be movin' on An' singin' that same old song Yeah with me, singin' I love rock n' roll Dus stop nog een dubbeltje in de jukebox, baby I love rock n' roll So come an' take your time an' dance with me I love rock n' roll Dus stop nog een dubbeltje in de jukebox, baby I love rock n' roll So come an' take your time an' dance with I love rock n' roll So put another dime in the jukebox, baby I love rock n' roll So come an' take your time an' dance with I love rock n' roll So put another dime in the jukebox, baby I love rock n' roll So come an' take your time an' dance with I love rock n' roll So put another dime in the jukebox, baby I love rock n' roll So come an' take your time an' dance with me