Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: joan jett & the blackhearts Songtekst: a.c.d.c.

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: joan jett & the blackhearts - a.c.d.c. ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van a.c.d.c.? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van joan jett & the blackhearts! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van joan jett & the blackhearts en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals a.c.d.c. .

Origineel

She got girls Girls all over the world She got men Every now and then But she can't make up her mind On just how to fill her time An' the only way she can wind A.C.D.C She got some other lover as well as me A.C.D.C She got some other fella as well as me She got some other lover as well as me She got spunk But they call her a punk She can sing You wanna see her Ding-a-ling Well let's be in it together I guess she'll be in it forever You gotta take it now or never A.C.D.C She got some other lover as well as me A.C.D.C She got some other fella as well as me She got some other lover as well as me She got girls Girls all over the world She got men Every now and then But she can't make up her mind On just how to fill her time An' the only way she can wind A.C.D.C She got some other lover as well as me A.C.D.C She got some other fella as well as me She got some other lover as well as me A.C.D.C She got some other lover as well as me A.C.D.C She got some other fella as well as me A.C.D.C She got some other fella as well as me A.C.D.C She got some other lover as well as me

 

Vertaling

Ze heeft meisjes Meisjes over de hele wereld Ze heeft mannen Zo nu en dan Maar ze kan maar niet beslissen Over hoe ze haar tijd moet vullen An' the only way she can wind A.C.D.C Ze heeft een andere minnaar, net als ik A.C.D.C Ze heeft een andere vriend en mij ook Ze heeft een andere minnaar en mij She got spunk Maar ze noemen haar een punker She can sing You wanna see her Ding-a-ling Wel, laten we er samen in zitten Ik denk dat ze er voor altijd in zal zitten Je moet het nu doen of nooit A.C.D.C Ze heeft een andere minnaar, net als ik A.C.D.C Ze heeft een andere vriend en mij ook She got some other lover as well as me Ze heeft meisjes. Meisjes over de hele wereld Ze heeft mannen Zo nu en dan Maar ze kan maar niet beslissen Over hoe ze haar tijd moet vullen An' the only way she can wind A.C.D.C She got some other lover as well as me A.C.D.C She got some other fella as well as me She got some other lover as well as me A.C.D.C She got some other lover as well as me A.C.D.C She got some other fella as well as me A.C.D.C She got some other fella as well as me A.C.D.C She got some other lover as well as me