Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: joan jett & the blackhearts Songtekst: be my lover

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: joan jett & the blackhearts - be my lover ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van be my lover? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van joan jett & the blackhearts! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van joan jett & the blackhearts en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals be my lover .

Origineel

(Michael Bruce) You strut into the room Well I don't know ya With a magnifying glance I just sort of looked her over, hmm We have a drink or two Well, maybe three And then suddenly you started telling me Your life story You said Baby, if you wanna be my lover You better take me home 'Cause it's a long long way to paradise And I'm still on my own Told ya that I came From New York City And I played guitar In a real live rock and roll band You asked me why The singer's name was Alice I said listen, baby You really wouldn't understand And I said Baby, if you wanna Be my lover You better take me home 'Cause it's a long long way to paradise And I'm still on my own Baby, if you wanna Be my lover You better take me home 'Cause it's a long long way to paradise And I'm still on my own

 

Vertaling

(Michael Bruce) You strut into the room Well I don't know ya With a magnifying glance I just sort of looked her over, hmm We hebben een drankje of twee Nou, misschien drie En toen begon je me plotseling te vertellen Je levensverhaal Je zei. Schatje, als je mijn minnaar wilt zijn Kun je me maar beter naar huis brengen 'Cause it's a long long way to paradise And I'm still on my own Told ya that I came Uit New York City En ik speelde gitaar In een echte rock and roll band You asked me why The singer's name was Alice Ik zei luister, schatje Je zou het echt niet begrijpen En ik zei. Baby, if you wanna Be my lover kan je me maar beter naar huis brengen 'Cause it's a long long way to paradise And I'm still on my own Baby, if you wanna Be my lover Je kunt me maar beter naar huis brengen 'Cause it's a long long way to paradise And I'm still on my own