Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: joan jett & the blackhearts Songtekst: gotcha

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: joan jett & the blackhearts - gotcha ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van gotcha? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van joan jett & the blackhearts! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van joan jett & the blackhearts en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals gotcha .

Origineel

(J. Jett/J. Allen) You ran around like a hotshot It was a matter of time I always said I would get ya And sooner or later I'd make you mine Stop playin' this game with me You know it drives me insane You know you're just what I needed I couldn't wait to take you away Gotcha, where I want ya Gotcha, yeah it's so true Gotcha, where I want ya I... I... g-g-g-gotcha, g-g-g-gotcha Our love could be dangerous It makes me tremble inside I'm gettin' tired of chasin' you Baby you can run but you can't hide Gotcha, where I want ya Gotcha, yeah, by the jewels Gotcha, where I want ya I... I... g-g-g-gotcha, g-g-g-gotcha I got you but you don't know it I got you but you don't know it I... I... g-g-g-gotcha I... I... g-g-g-gotcha, g-g-g-gotcha, g-g-g-gotcha

 

Vertaling

(J. Jett/J. Allen) You ran around like a hotshot Het was een kwestie van tijd Ik heb altijd gezegd dat ik je zou krijgen En vroeg of laat zou ik je de mijne maken Stop met dit spelletje met me te spelen Je weet dat ik er gek van word Je weet dat je precies bent wat ik nodig had Ik kon niet wachten om je mee te nemen Ik heb je, waar ik je wil hebben Gotcha, yeah het is zo waar Ik heb je, waar ik je wil I... Ik... g-g-g-gotcha, g-g-g-gotcha Onze liefde kan gevaarlijk zijn It makes me tremble inside Ik ben het beu om je te achtervolgen Baby you can run but you can't hide Gotcha, where I want ya Ik heb je, ja, bij de juwelen Gotcha, where I want ya I... Ik... g-g-g-gotcha, g-g-g-gotcha Ik heb je maar je weet het niet I got you but you don't know it I... Ik... g-g-gotcha I... Ik... g-g-gotcha, g-g-gotcha, g-g-gotcha