Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: joan jett the blackhearts Songtekst: rubber and glue

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: joan jett the blackhearts - rubber and glue ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van rubber and glue? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van joan jett the blackhearts! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van joan jett the blackhearts en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals rubber and glue .

Origineel

(J. Jett/K. Hanna). Words, letters and numbered grooves. Caught in a photograph and I can't move. Is that your camera or is that your gun. Stuck in a funhouse that ain't no fun. I'm rubber you're glue. An' whatever you say. Bounces off of me yeah, yeah. An' sticks to you. Power hungry poser scene. Embalm your words deep inside of me. What'd you put in my head. You define everything to death. I'm rubber you're glue. An' whatever you say. Bounces off of me yeah, yeah. An' sticks to you. Who defines your identity?. Re-define your identity. Get your words outta me. Who decides your identity? Not me. I'm rubber you're glue. An' whatever you say. Bounces off of me yeah, yeah. An' sticks to you. I'm rubber you're glue. An' whaterver you say. Bounces off of me yeah, yeah. An' sticks to you.

 

Vertaling

(J. Jett/K. Hanna). Woorden, letters en genummerde groeven. Gevangen in een foto en ik kan me niet bewegen. Is dat je camera of is dat je geweer. Stuck in a funhouse that ain't no fun. Ik ben rubber, jij bent lijm. En wat je ook zegt. Stuitert van mij af, ja, ja. En blijft aan je plakken. Machtshongerige aansteller. Balsem je woorden diep in mij. Wat heb je in mijn hoofd gestopt. Je definieert alles tot de dood. Ik ben rubber je bent lijm. En wat je ook zegt. Stuitert van me af ja, ja. En blijft aan je plakken. Wie definieert jouw identiteit? Herdefinieer je identiteit. Haal je woorden uit me. Wie bepaalt je identiteit? Niet ik. Ik ben rubber, je bent lijm. An' whatever you say. Stuitert van mij af, ja, ja. En blijft aan je plakken. Ik ben rubber, jij bent lijm. En wat je ook zegt. Stuitert van mij af, ja, ja. En blijft aan je plakken.