Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: joan jett the blackhearts Songtekst: talkin' bout my baby

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: joan jett the blackhearts - talkin' bout my baby ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van talkin' bout my baby? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van joan jett the blackhearts! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van joan jett the blackhearts en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals talkin' bout my baby .

Origineel

(Joan Jett/Kenny Laguna/Ricky Byrd). Let me tell you 'bout my baby. You know he's not too shy. He's got a way that makes me tremble. He got them sexy eyes. I said come I'm. Talkin' bout my baby. Wait he makes me. Sh. I said oooh, I'm talkin'. 'Bout my baby wow. Let me tell you 'bout my baby. How he touches me. He kisses sweeter than sugar. He makes my heart beat faster, faster. I said come I'm. Talkin' bout my baby. Wait he makes me. Sh-sh-sh-sh. I said oooh, I'm talkin'. 'Bout my baby wow. And when I'm cold at night. He warms me up just right. I close my eyes and he goes crazy. All over me wow whoo. I said come I'm. Talkin' bout my baby. Wait he makes me. Sh. I said oooh, I'm talkin'. 'Bout my baby wow. Come on I'm talkin' bout my baby. Wait he makes me sh. I said oooh I'm talkin' bout my baby. Stop No.

 

Vertaling

(Joan Jett/Kenny Laguna/Ricky Byrd). Laat me je vertellen over mijn baby. Je weet dat hij niet zo verlegen is. Hij heeft een manier die me laat beven. Hij heeft van die sexy ogen. Ik zei kom ik ben. Praten over mijn baby. Wacht hij maakt me. Sh. Ik zei oooh, ik talkin '. Over mijn baby wow. Laat me je vertellen over mijn baby. Hoe hij me aanraakt. Hij kust zoeter dan suiker. Hij laat mijn hart sneller kloppen, sneller. Ik zei kom ik ben. Praten over mijn baby. Wacht hij maakt me. Sh-sh-sh-sh. Ik zei oooh, ik ben talkin '. Bout my baby wow. En als ik het 's nachts koud heb. Hij verwarmt me precies goed. Ik sluit mijn ogen en hij wordt gek. Helemaal over me heen wow whoo. Ik zei kom ik ben. Praten over mijn baby. Wacht hij maakt me. Sh. Ik zei oooh, ik ben talkin '. Bout my baby wow. Kom op ik praat over mijn baby. Wacht hij maakt me sh. Ik zei oooh ik heb het over mijn baby. Stop. Nee.