Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: joan osborne Songtekst: please don’t tell me how the story ends

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: joan osborne - please don’t tell me how the story ends ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van please don’t tell me how the story ends? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van joan osborne! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van joan osborne en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals please don’t tell me how the story ends .

Origineel

This may be our last good night together. We may never pass this way again. Just let me enjoy it ‘til it’s over, for forever. Please don’t tell me how the story ends. See the way our shadows come together. Softer than your fingers on my skin. Someday this may be all we remember of each other. Please don’ tell me how the story ends. Never’s just the echo of forever. Lonesome as the love that might have been. Let me go on loving and believing ‘til it’s over. Please don’t tell me how the story ends

 

Vertaling

Dit kan onze laatste goede nacht samen zijn. Misschien komen we hier nooit meer langs. Laat me ervan genieten tot het voorbij is, voor altijd. Vertel me alsjeblieft niet hoe het verhaal afloopt. Zie de manier waarop onze schaduwen samenkomen. Zachter dan jouw vingers op mijn huid. Op een dag is dit misschien alles wat we ons van elkaar herinneren. Vertel me alsjeblieft niet hoe het verhaal eindigt. Nooit is slechts de echo van voor altijd. Eenzaam als de liefde die had kunnen zijn. Laat me doorgaan met liefhebben en geloven tot het voorbij is. Vertel me alsjeblieft niet hoe het verhaal eindigt.