Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: joan osborne Songtekst: time won’t tell

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: joan osborne - time won’t tell ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van time won’t tell? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van joan osborne! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van joan osborne en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals time won’t tell .

Origineel

I can't believe that after all this time You keep slipping back across my mind Did we maybe leave the love behind afraid of what we felt Other loves I've had have come and gone I don't know why, they just don't last too long There are questions that go on and go That time won't tell Time won't tell me how it might have been And time won't make what's wrong alright It can only take me back again And re-run those memories in black and white I watch us kiss good-bye that day Here's where you turn around and walk away Where were the words that would have made you stay Well, time won't tell Time won't tell me how it might have been And time won't make what's wrong alright It can only take me back again And re-run those memories in black and white You never see the road you didn't take You never feel the love you failed to make But you never know might be the words to say And time won't tell Time won't tell

 

Vertaling

Ik kan niet geloven dat na al die tijd Je blijft maar terugkomen in mijn gedachten Hebben we misschien de liefde achter ons gelaten bang voor wat we voelden Andere liefdes die ik heb gehad zijn gekomen en gegaan Ik weet niet waarom, ze duren gewoon niet lang Er zijn vragen die maar blijven en gaan die de tijd niet zal vertellen Tijd zal me niet vertellen hoe het had kunnen zijn En tijd maakt niet goed wat verkeerd is Het kan me alleen maar terugbrengen En die herinneringen in zwart-wit herleven Ik zie ons die dag vaarwel kussen Hier is waar je je omdraait en wegloopt Waar waren de woorden die je zouden doen blijven Wel, de tijd zal het niet vertellen Tijd zal me niet vertellen hoe het had kunnen zijn En tijd zal niet goed maken wat verkeerd is Het kan me alleen maar terugbrengen En die herinneringen in zwart-wit herleven Je ziet nooit de weg die je niet nam Je voelt nooit de liefde die je niet kon geven Maar je weet nooit wat de woorden zijn om te zeggen En de tijd zal het niet vertellen De tijd zal het niet zeggen