Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: joan osborne Songtekst: train

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: joan osborne - train ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van train? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van joan osborne! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van joan osborne en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals train .

Origineel

When you're feelin' lost and you're overflowing. When you don't know what to do or where to start. Just think of me as a train that's comin'. Comin' to bring you to your heart. And when the dark descends upon you. When you're locked inside your worried mind. I'll be the light to bring you understanding. I'll be the hand to rock you sweet and kind. There is such beauty that awaits you. There is such peace in my embrace. I'll be the rain to wash away your hesitation. I'll be the eye to see your true face. Take just one step in my direction. Take just one more and we will never part. Just think of me as a train that's comin'. Comin' to bring you to your heart. Just think of me as a train that's comin'. Comin' to bring you to your heart. Comin' to bring you to your heart

 

Vertaling

Als je je verloren voelt en overstroomt. Als je niet weet wat je moet doen of waar je moet beginnen. Denk aan mij als een trein die komt. Die komt om je naar je hart te brengen. En wanneer het donker op je neerdaalt. Wanneer je opgesloten zit in je bezorgde geest. Ik zal het licht zijn om je begrip te brengen. Ik zal de hand zijn om je lief en aardig te wiegen. Er is zoveel schoonheid die op je wacht. Er is zo'n vrede in mijn omhelzing. Ik zal de regen zijn om je aarzeling weg te wassen. Ik zal het oog zijn om je ware gezicht te zien. Neem slechts één stap in mijn richting. Neem er nog één en we zullen nooit scheiden. Denk aan mij als een trein die komt. Komt om je naar je hart te brengen. Denk aan mij als een trein die komt. Die komt om je naar je hart te brengen. Komt om je naar je hart te brengen