Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: joao bosco e vinicius Songtekst: chora peito chora

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: joao bosco e vinicius - chora peito chora ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van chora peito chora? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van joao bosco e vinicius! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van joao bosco e vinicius en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals chora peito chora .

Origineel

Minha vida sem você é tão vazia e não dá pra viver. A sua ausência me faz chorar. A qualquer hora, em qualquer lugar. Me pediu pra te esquecer. Me abandonou, diz que é pra valer. Deixando em pedaços o meu coração. Que já não aguenta essa tal solidão que ficou em mim assim.. Chora peito chora, chora de saudade. Ela foi embora. Nem adianta esperar. Chora peito chora, chora de saudade. Ela foi embora. Pra não mais voltar.

 

Vertaling

Mijn leven zonder jou is zo leeg en ik kan niet leven. Je afwezigheid maakt me aan het huilen. Altijd en overal. Je vroeg me je te vergeten. Je hebt me verlaten, je zegt dat het echt is Mijn hart in stukken achterlatend Die niet meer tegen die eenzaamheid kan die zo in me bleef hangen... Huil, huil, huil, huil van verlangen. Ze is weg. Het heeft geen zin om te wachten. Huil, huil, huil, huil, huil, huil, huil, huil, huil. Ze is weggegaan. Om nooit meer terug te komen.