Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: joao bosco e vinicius Songtekst: contra senso

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: joao bosco e vinicius - contra senso ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van contra senso? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van joao bosco e vinicius! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van joao bosco e vinicius en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals contra senso .

Origineel

Querendo não te querer. Busquei em vão te esquecer. E me encontro simplesmente. Te amando cada vez mais. Entre tantos argumentos. Cheguei a uma conclusão. Que contra esse esquecimento. Fala alto um coração. Te esquecer é um contra-senso. Que ninguém pode entender. Depois de viver chorando. Pelos cantos a sofrer. Arrancar você de mim. É o mesmo que arranha a pele. E deixar correndo solto o sangue. Que me faz viver. Eu já fiz promessa. Pra ver se encontro uma saída. Pra dar sentido na minha vida. Sem depender dos carinhos seus. Não adianta. Já descobri que não tem mais jeito. Você tomou conta do meu peito. E meu coração já nem é mais meu

 

Vertaling

Ik wil je niet. Ik heb tevergeefs gezocht om je te vergeten. En ik vind mezelf gewoon. Ik hou meer en meer van je. Onder zoveel argumenten. Ik kwam tot een conclusie. Dat tegen deze vergetelheid. Een hart spreekt luid. Jou vergeten is onzin. Dat niemand kan begrijpen. Na een leven in tranen. In de hoeken, met pijn. Ik scheur je van me weg Is hetzelfde als het krabben van de huid En laat het bloed loslopen Dat doet me leven. Ik heb al een belofte gedaan. Om te zien of ik een uitweg kan vinden. Om zin te geven aan mijn leven. Zonder afhankelijk te zijn van je liefkozingen. Maar het heeft geen zin. Ik heb net ontdekt dat ik niet meer jeito heb. Je hebt mijn borstkas overgenomen. En mijn hart is niet eens meer van mij