Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: joao bosco e vinicius Songtekst: vem me amar

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: joao bosco e vinicius - vem me amar ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van vem me amar? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van joao bosco e vinicius! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van joao bosco e vinicius en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals vem me amar .

Origineel

Morro de saudade te liguei pra te falar. Amor te quero tanto sem você não sei ficar. Saudade me domina já não sei o que fazer. Essa vida não é vida viver longe de você. A solidão machuca. Fere o peito é um perigo. Ficar sem teu amor eu já sei que não consigo. Refrão. Vem amor, vem me amar. Que eu estou a te esperar. Vem amor, vem me amar. Que eu estou a te esperar. O cheiro do seu corpo tá na cama no lençol. Sua foto no espelho é como o nascer do sol. Te dou a minha vida e também meu coração. Vem logo pros meus braços me tirar da solidão. Caí dentro do laço e não consigo me soltar. A paixão me devora e essa dor não quer passar. Refrão. Vem, vem me amar. Que eu estou a te esperar. Vem, vem me amar. Que eu estou a te esperar

 

Vertaling

Ik mis je zo erg dat ik je belde om het je te vertellen. Ik hou zoveel van je zonder jou weet ik niet hoe ik moet blijven. Saudade me domineert al weet niet wat te doen. Dit leven is geen leven om van je weg te leven. Eenzaamheid doet pijn. Het doet pijn op de borst is een gevaar. Om zonder jouw liefde te blijven weet ik al dat ik dat niet kan. Refrein. Kom liefde, kom liefde voor mij. Ik wacht op je. Kom op liefje, kom op hou van me. Ik wacht op je. De geur van je lichaam is op het bed in het laken. Je foto in de spiegel is als de zonsopgang. Ik geef je mijn leven en ook mijn hart. Kom in mijn armen en haal me uit de eenzaamheid. Ik viel in de lasso en ik kan niet loskomen. A paixão me devora e essa dor não quer passar. Refrão. Kom, kom en hou van me. Ik wacht op je. Kom, kom en hou van me. Ik wacht op je.