Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: joao bosco Songtekst: galos de briga

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: joao bosco - galos de briga ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van galos de briga? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van joao bosco! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van joao bosco en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals galos de briga .

Origineel

Cristas de incêndio crispadas,. cristas de fogo de espadas,. cristas de luz suicida,. lúcidas de sangue futuro.. Cristas crismadas em rubro;. não rubro rosa assustada,. de rosa estufa, canteiro,. mas rubro vinho maduro,. rubro capa, bandarilha,. rosa atirada ao toureiro.. Não o rubrancor da vergonha,. mas os rubros de ataduras,. o rubro das brigas duras. dos galos de fogo puro,. rubro gengivas de ódio. antes das manchas do muro.

 

Vertaling

Kuiven van vuur knapperig,. kuiven van zwaard vuur,. kuiven van suïcidaal licht,. lucide van toekomstig bloed. Rubro kuif;. niet rubro roos geschrokken,. van kas roos, bed,. maar rubro rijpe wijn,. rubro cape, bandarilla,. roos gegooid naar de stierenvechter.... Niet de blos van schaamte,. maar de blos van verbanden,. de blos van harde gevechten. van hanen van zuiver vuur,. blossen van haat. voor de vlekken van de muur.